2gün önce transfer yapıldı

Moon02

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
2 gün önce transferim yapıldı. Ben sürekli yatan biri değilim hareket halindeyim genel olarak ve dün marketten dönerken toplam 5.5 6 kilo market poşeti taşımışım eve gelince farkettim bir şey olur mu arkadaşlar sizce böyle bir şey yapan oldu mu

2 gün önce transferim yapıldı. Ben sürekli yatan biri değilim hareket halindeyim genel olarak ve dün marketten dönerken toplam 5.5 6 kilo market poşeti taşımışım eve gelince farkettim bir şey olur mu arkadaşlar sizce böyle bir şey yapan oldu mu
Canım işallah pozitifi görürsün. Sıkıntı yapma tutunacak bebek her türlü tutunuyor. Bişey olmaz daha dikkatli artık ol kendine stres yapacak şeyler yaşatma 🌸

Merhaba hayırlısı olsun inşallah fakat böyle ağır kaldırma itme sürükleme yapmamalısın. Bişey olmamıştır ama artık elini bişeye sürme. Transfer sonrası ben çok aktiftim aman yatayım kalkmayayım kafasında değildim hasta muamelesi yapılmasına da karşı çıktım gezdim tozdum ve transferi unuttum. Kafama bişey takmadım. Ama ağır kaldırma sürükleme itmek bana yasaktı. Sana doktorun ne diyorsa onu uygula. İlaçlarını düzenli al gerisi takdiri ilahi🧿🙏🏼

Gerek yok en azından sonucu görene kadar ağır kaldırma

Merhaba hayırlısı olsun inşallah fakat böyle ağır kaldırma itme sürükleme yapmamalısın. Bişey olmamıştır ama artık elini bişeye sürme. Transfer sonrası ben çok aktiftim aman yatayım kalkmayayım kafasında değildim hasta muamelesi yapılmasına da karşı çıktım gezdim tozdum ve transferi unuttum. Kafama bişey takmadım. Ama ağır kaldırma sürükleme itmek bana yasaktı. Sana doktorun ne diyorsa onu uygula. İlaçlarını düzenli al gerisi takdiri ilahi🧿🙏🏼
Evet bende ağır kaldırmazdım ama çok yakın evime 200-300 metre dedim taşıdım 😢

Evet bende ağır kaldırmazdım ama çok yakın evime 200-300 metre dedim taşıdım 😢
Elini hiç bişeye sürme bu süreçte yemekmiş temizlik misafirmiş. Bunlar en son şey okadar emek veriliyor önemli olan sensin 🙏🏼 bu konuda umarım eşin destektir. İlk bi kaç gün dinlenmen yeterli sonra normal hayatına dön ağır şeyler yapmamak kaydıyla hakkında hayırlısı inşallah💛

Canım nasıl gidiyo sürecin? Test yaptın mı hiç? Bi de tek transfer mi çift mi

Test yaptın mı hiç

Back
X