Bebek Beslenmesi 2kilo doğan bebeğim ve bakımı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sessizgemiler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
383
13
48
Ankara
merhaba arkadaslar. benım bebeğim 2 kg 100gr dogdu. 27günlükken 2 900a ulastı. ama buara cokmızmız cok aglıyor kusuyor ve mememi cok acıksada almıyor. herseyı yapıyorum kontorlleri altına bakıyorm yıkıyorum fln ama neden bukadar mutsuzz. bazen diyorum haftasını tamamlamadan dogdugundanmı?

Birde bazen sütüm cok geliyor yetişemeyince sinirlenip almıyor birdaha bunu engelleyecek bir yol varmı kızlar lütfen yardımcı olun bana

merhaba arkadaslar. benım bebeğim 2 kg 100gr dogdu. 27günlükken 2 900a ulastı. ama buara cokmızmız cok aglıyor kusuyor ve mememi cok acıksada almıyor. herseyı yapıyorum kontorlleri altına bakıyorm yıkıyorum fln ama neden bukadar mutsuzz. bazen diyorum haftasını tamamlamadan dogdugundanmı?

Birde bazen sütüm cok geliyor yetişemeyince sinirlenip almıyor birdaha bunu engelleyecek bir yol varmı kızlar lütfen yardımcı olun bana

Canım Allah bağışlasın,kontrollerinde sağlıkla ilgili sorun çıkmıyorsa hiç dert etme.ilk aylar çok süt oluyor birden yutamaması çok normal.Benim bebiş 5buçuk aylık. keşke ilk ayki fazladan gelen sütümü sağsaydım dondursaydım diyorum,sonradan azalıyor çünkü.Sende bebeğin emmediğinde sağabilirsin,sonrasında az gelince belki miniş rahat rahat emer.Bir de öyle dene istersen

gazı olabilir.Acıkınca almıyor,ağlıyor,kendini itiyorsa mutlaka gazdandır.Zamanla düzelir.

Back
X