- Konu Sahibi sessizgemiler
-
kızlar bebegım 2kılo dogdu. suan 4aya girdik emmıyor benı bende hem sagıp werıyorum hemde mama verıyorum. ama buara yemek istemiyor eski iştahı yok. 4.aya girdik hala zayıf cok üzülüyorum surekli biberon elimde nöbet bekliyorum. her gören aaaa küçücük deyince cıldırıyorum. dısarı cıkarmak istemiyorum depresif haldeyim surekli. zaten uyumasıda iyi degil cok hareketli ve inanılmaz yorulyorum halen kendımı dusunmeyıp sureklı onu dusunuyorum. lütfen akıl verın
kızlar bebegım 2kılo dogdu. suan 4aya girdik emmıyor benı bende hem sagıp werıyorum hemde mama verıyorum. ama buara yemek istemiyor eski iştahı yok. 4.aya girdik hala zayıf cok üzülüyorum surekli biberon elimde nöbet bekliyorum. her gören aaaa küçücük deyince cıldırıyorum. dısarı cıkarmak istemiyorum depresif haldeyim surekli. zaten uyumasıda iyi degil cok hareketli ve inanılmaz yorulyorum halen kendımı dusunmeyıp sureklı onu dusunuyorum. lütfen akıl verın
Canim benim 33hafta4 gunluk digan bir kizin annesiyim bende.yaka ignesi kadardi cücügüm:)evet banada herkes ne kadar kucuk derdi.ama inan hic dert etmedim.doktorumuz sagligi yerinde bi gun gelicek bu benim mi diceksin derdi.simdi 4 yasina yaklasiyor hala zayif.14 kilo.ama benim kizim hiperaktif totosunun uzerinde oturdugunu goren yok:)sakin dert etme.gun gelicek bu benim mi diceksin.tipki dr umuzun dedigi gibi:))) kuzunu kokla benim icin masallah ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?