2li tarama sonucu alınıyor mu

Sevim2712

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2021
106
33
48
Merhaba nirmalde amasyada oturuyorum ama suan kocaeline geldim 2li taramaya kocaelinde girdim amasyada ki doktoruma sonuç götürmem gerektiğini düşünüyorum ama burda muayene oldugum doktor herhangi bir kağıt veye belge vermedi. Sizlere 2li tarama icin sonuc verildi mi

E-nabız’da tahlil sonucunuz vardır baktınız mı?

Evet baktm kan sonuclarm.var ama bebegin ense kalınlığına falan bakılıyor ya onlara dair bir bilgi yok verilen ultrason kagidida da bahsedilmiyor
Hmm onu bilmiyorum. Ben özelde yaptırdım ölçümleri detaylı olarak verdiler, kan sonucu da hastanenin sitesinden ekran görüntüsü almıştım.
Devlette yeni başladığım doktora sadece kan sonucunu gösterdim, ölçümleri sormadı.
Perinatologa gittim bir de ona ölçümleri verip kan sonucunu söylemiştim.
İmkanınız varsa gidip isteseniz mi acaba?

Yarın gidip istycem olmadi. Çünkü amasyada ki doktoruma vermem gereken bsey olmali elimde bebege dairde dye düşünüyorum.

Yarın gidip istycem olmadi. Çünkü amasyada ki doktoruma vermem gereken bsey olmali elimde bebege dairde dye düşünüyorum.
Yani benim doktorum istemedi belki kan sonucu yeterli oluyordur ama yine de elinizde bulunması çok çok daha iyi. Amasya’ya döndüğünüzde doktorunuz isterse bu sefer zor durumda kalırsınız. Ben pimpirikliyim biraz reçetelerimi bile saklıyorum ne olur ne olmaz diye

Bende öyle 1 cocugum daha var onda 3lü ye girmistim drek ama doktorum kendi yapmsti o zaman. Onlar bile duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…