2lı tarama testı hakkında

aysemelek35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2013
525
13
48
İzmir
Arkadaslar ben ıkılı tarama ıcın 11+3 gunlukken gıttım doktora kendı bole cgrdı ıkı hafta sora gel demıstı gıttım boyunu olcttu enseyı olcttu ama ense olcumu 0.11lerde bı rakam cıktı anlamıyorum kı olcmesı sanıyesını almadı dıyebılırım burnuna baktı falan ayaklarını ınceledı vs ınternetten ense olcumunu ızledım bızım doktor sankı bana yanlıs yerı olctu gıbı gelıyo yanı o karaltı yerı degılde baska bı yere sızce yanlıs mı dusunuyorum kac yıllık doktor sonucta ama ne bıleyım korkuyo ınsan mıllet 15 dk ugrasıyor onun sanıye surmedı

canım benim 2 li testimde de ense ölçümüne , burun kemğine ve parmak sayılarına filan baktı.detaylı ultrasonla baktı,sonra kan verdim.20 dk filan sürdü sanırım.
yalnız 0.11 gibi bi rakamdı benimkide,bu olumlu olduğu anlamına geliyor bunu biliyorum.
senin doktorun detaylı ultrasona bakmamış sanırım direk ense ölçümü yapmış.

canım benim 2 li testimde de ense ölçümüne , burun kemğine ve parmak sayılarına filan baktı.detaylı ultrasonla baktı,sonra kan verdim.20 dk filan sürdü sanırım.
yalnız 0.11 gibi bi rakamdı benimkide,bu olumlu olduğu anlamına geliyor bunu biliyorum.
senin doktorun detaylı ultrasona bakmamış sanırım direk ense ölçümü yapmış.

detaylı ulturason derken cnm anlamadım normal ulturasonla bktı ama bu hastane yenı herseyı yenı yanı ulturon aletlerıde muhtemelen ole normal ulturasondu aaklarını parmaklarına ellerıne parmaklarına bakıp bana gosterd hatta erkek olabılır dedı ama benım anlamadıgım cat dıye olcttu sımdı ınternette bakıyom herkesın 1mm lerde artı hemen olctu hıc onbes dakka falana olcmedıkı :( valla anlamadım ben hıc bıseykı tabı dk ıyı bılır de ıste bastan sagma gıbı dusunmeye basladım bebkte sende ck saglıklısınız dedı yanı kafam bı mılyon kac hafta kac gunken oldu senın

ayrıntılı derken kontrole de gitmemiştim.hem kontrolü yaptı hem de 2 li testi. yani ense ölçümü zaten 1 dk da yapılacak bir şey.takma kafana cnm.benimde dedi parmakları tamam,burun kemiğini gördüm ve hatta kız olabilir dedi. ki kız olduğunu söyledi geçen hafta

12 haftalıktım baktığında ya da 11+5 ikisinden biri

ayrıntılı derken kontrole de gitmemiştim.hem kontrolü yaptı hem de 2 li testi. yani ense ölçümü zaten 1 dk da yapılacak bir şey.takma kafana cnm.benimde dedi parmakları tamam,burun kemiğini gördüm ve hatta kız olabilir dedi. ki kız olduğunu söyledi geçen hafta

12 haftalıktım baktığında ya da 11+5 ikisinden biri

evet burun kemıgınede baktı cnm dogru benımkı cok hareketlıydı rahatsız ettık( erkek dedıgı ıcın) beyfendıyı hayıurldı olsun ıcıme hepp kız dogmustu yanı sanırım kız ıstıyor her bayan bende ole gıbydı ama erkekde farketmez tabı ama kesın degıl dedı cınsıyet ıcın esım cok sevındı erkek denınce ona donerken erken sevınmeyın kesın degıl dedı:)

evet burun kemıgınede baktı cnm dogru benımkı cok hareketlıydı rahatsız ettık( erkek dedıgı ıcın) beyfendıyı hayıurldı olsun ıcıme hepp kız dogmustu yanı sanırım kız ıstıyor her bayan bende ole gıbydı ama erkekde farketmez tabı ama kesın degıl dedı cınsıyet ıcın esım cok sevındı erkek denınce ona donerken erken sevınmeyın kesın degıl dedı:)

aynen o dönemde bize de kız demişti kesin değil alıştırmayın kendinizi diye,geçen hafta gittik kesinleşti. kontrollerini aksatma içini rahat tut,hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşl :)

aynen o dönemde bize de kız demişti kesin değil alıştırmayın kendinizi diye,geçen hafta gittik kesinleşti. kontrollerini aksatma içini rahat tut,hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşl :)

valla farketmez ama cok duydum aylarca kız deyıp erkek cıkan esımın kuzenıne 7 ay kı dedıler 8 ay erkek oldugu cıktı kımıne erkek dıyorlr kız cıkıyo anlama nasıl bole yanlıs yapıolar.

Back
X