2li tarama testi papp-a sonucu

Dodine

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2017
2.810
3.142
133
34
Hanımlar merhaba. 2li tarama testinde ense kalınlığı 1.3 mm çıktı. Bugün kan sonucunu almaya gideceğim. Merak edip internetten sonucuma baktım. Beta hcg 31.2 papp-a 3.95 yazıyor. Papp-a nın Referans aralığı 0.2 ile 3.5 arası. Aşağıda da H yüksek değer L düşük değer P panik değer yazıyor. Benim değerimin yanında da H yazıyor. Korktum açıkçası bilen varsa yorumlayabilir mi. Elim ayağım titriyor şuan.

Gösterdin mi dokt.sonuçları ne ddiler bende baktım senin için....Bunu buldum Gebelikte normalde bebeğin gelişmesiyle yani gebelik haftasının artmasıyla ense kalınlığı artar. 11-14 haftalarda ense kalınlığı normal değeri 3 mm olmalıdır. Bu bilinen kesin değerdir. 3 mm ve üzerindeki ense kalınlığı artmış olarak kabul edilir. Eğer 6 mm nin üzerine çıkmışsa, bu oldukça kötü kabul edilir.

Kuzum bugün gittim doktoruma. Gayet güzel değerler herşry normal dedi. Çok şükür darısı sonuç bekleyenlerin başına.

Canm mayis annelerindeyim bende ordan gordum de bende yarin gidicem doktora gtmeden internttn bakmis bulundm degelr beni korkttu ama sennkiler gbi kucuk degerler degil anlamdm sonuclari 2 gundur huzursuz bi sekilde beklyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…