2'li Tarama testi temiz çıkıp 4'lü tarama testi bozuk olan varmı ...?

Cnn52

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2016
11
6
1
44
Mrb arkadaşlar 18 haftalık hamileyim 12 haftalıkken 2 tarama testi yapdırdım sonuç temiz geldi. 36 yaşındayım doktorum 4 tarqma testini de yapdıralım dedi 1:8 çıkdı sonuç yüksek risk amiyosentez yada harmony test önerdi tesdi istanbulda elab diye bir labaratuvardan istedik 1850 tl yarın nasipse gelir diye düşünüyorum ama bu süreç zarfında ne yapacağımı şaşırdım elim ayağım tutmuyor yemem içmem bitti midem hiç bir şey kaldırmıyor aklım fikrim hep orda ultrasonda bebğim herşeyi gayet iyi görünüyor bir sorun görünmüyor. Gerçi ben sadece öğrenmek istiyorum her ne olursa olsun o benim evladım ben ondan asla vazgeçmicem bundan önce bir bebeğimi kaybettim Allah bana kızımı nasip etti öyle yada böyle o benim dünyam o benden vazgeçmedikçe ben ondan asla vazgeçmeyecem ne pahasına olursa olsun ben kızımı dünyaya getirecem sonuc olumsuzda olsa o benim meleğim. Ne olur dua edin böyle bir durum yaşayan var mı ?

ee canım geldı mı sonuc ne cıkmıs ben 2 lıden baska test faaln yaptırmadım ama ınsallah ıyı gelmıstır sonucların

Yok cnm henüz testin elimize ulaşmasını bekliyoruz bugün yarın ulaşır doktoruma daha kan vermedik inan bilmiyorum bende ama Allah tan gelene yapacak bir şey yok Allah ın takdiri neyse o olacak

Allah evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

merhabalar Cnn52 ,
bizimde 2 li tarama testi temiz çıktı. 4 tarama da 1:228 riskli çıktı. Salı günü genetik tarama testi kan verdim almanya ya gitti. sonuçlar 2 hafta sonra gelecek. Pazartesi renkli detaylı ultrason çekimi olacak. Dileğim tüm bebeklerimiz sağlıklı doğar..

2 li temiz çıktıktan sonra 4 lüye niye gerek duyarlar anlamıyorum o kadar çok ki 2 li temiz 4 lü riskli olup boşuna stres olanlar ve sonucunda sağlıklı doğanlar
Bence 2 li ve ayrıntılı ultrason yeterli

anlamadığım bu testler madem güvenilir değil niye testleri yaparak insanı üzüyorlar... Dualarım aynı durumu paylaşan herkesle... Sonuçlarımız umuyorum sağlıklı çıkacak :-) inanıyorum.. Sağlıklı yaşamlar diliyorum...
sevgiyle Kalın...

Selam kızlar.ben de ikili tarama ve ayrıntılı ultrason yaptırdım çok şükür temiz çıktı.4 ve 4 lü ye gerek yok dedi dr um.para tuzağıda geliyor bana bunlar.2 li temizse daha gerek yok.yanlış anlaşılmasın ama benim dr um çok başarılı ve tanınmış biri .2 li de bir sey cıkarsa kan alıp baktırırız demişti.ama ikili bin şükür temiz ve gerek yok dedi gerisine.

valla anlamış değilim. kim daha doğru yapıyor. 2200 tL verip genetik tanı testini yaptırdık. Bizimle aynı durumu paylaşan kişiler çokmuş onu öğrendik. Ben artık morelimi yükselttim , herşeyin olumlu olacağına inanıyorum.
Doktorluk ve Ticaret aynı anlama gelir olmuş ,,,

valla anlamış değilim. kim daha doğru yapıyor. 2200 tL verip genetik tanı testini yaptırdık. Bizimle aynı durumu paylaşan kişiler çokmuş onu öğrendik. Ben artık morelimi yükselttim , herşeyin olumlu olacağına inanıyorum.
Doktorluk ve Ticaret aynı anlama gelir olmuş ,,,
Ooo o fiyat bile ne kadar yüksek bize 1400 demişlerdi eğer gerekirse.ey alahım insanların duygularını sömürüyolar.evlatlarıyla sınıyolar resmennnn

Merhaba arkadaslar Allah hepimizin yardimcisi olsun benimde ikilitarama testimde ultrasyon DA hersey normal Kan testimde riski cikti .Yurt disinda yasiyorum Kan verdim tekrar 2 hafta sonra sonuclari gelcek genetik test .Rabbim bu mubarek gunde hepimize hayirli sonuclar nasip etsin Amin.

Renkli detaylı ultrasonda hersey normal ve sağlıklı çıktı. .. Genetik tarama test sonuçlarını bekliyoruz. . Renkli ultrasonla birlikte doktorum hersey sağlıklı gözüküyor dedi. Ama tavirlarindan dolayi Dr. Değiştirmeyi düşünüyorum. . Rabbim hepimize sağlık versin..

2 li testim 963/1 çıktı trizomi 21 için ama 4 lü testim 57/1 çikti maalesef doktorum amniyosentez yada nifty önerdi nifty test yaptırdik ankara genoksta 10 günde çıktı sonuçlarımız beklemek çok zordu kafamda deli sorularla allaha şükür temiz çıktı insallah yavrumu sağlıkla kucağıma alırım

bizimde sonuçlar temiz çıktı. bebeğimizi sağlıkla kucağımıza aldık :-) ben para tuzağı olduğunu düşünüyorum

Back
X