2li tarama

158482

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2014
7
0
1
Kırklareli
kızlar 2 li tarama yaptıranlar varmı aranızda 11+4 bebeğim bugün kan verdim ve ölçüm yaptı dr. çok şükür ölçüm iyi çıktı.ense kalınlığı ve boyuna baktı ama burun kemiği ölçümü yaptımı hiç hatırlamıyorum raporda yazıp vermedi sadece elimde 3 tane ultrason resmi var.size rapor verildimi yada neler yapıldı??????

kan tahlili sonuçlarındaki değerle ultrasyon değerlerini bilgisayarda bir programa girecek canım ondan sonra rapor veriri sana.
Kan sonucun çıktıysa raporuda vermesi lazımdı.

bende önümüzdeki salı yaptırıcam inşAllah.
Doktor sadece utrasyonda baktı ve biraz ense kalınlığı fazla gibi dedi beni strese soktu.
Dua et inşAllah bnm bebeğim için olur mu :43:

kan tahlili sonuçlarındaki değerle ultrasyon değerlerini bilgisayarda bir programa girecek canım ondan sonra rapor veriri sana.
Kan sonucun çıktıysa raporuda vermesi lazımdı.

bende önümüzdeki salı yaptırıcam inşAllah.
Doktor sadece utrasyonda baktı ve biraz ense kalınlığı fazla gibi dedi beni strese soktu.
Dua et inşAllah bnm bebeğim için olur mu :43:

sağol içim rahatladı biraz kan ı bugün verdim daha bana bir yakınım raporda yazıp vermesi gerekliydi deyince tereddüt ettim burun kemiğinide ölçtümü senin ben onuda hatırlamıyorum zaten gidince herşey uçup gidiyor aklımdan zor bir dönemmiş insan herşeyden stres oluyor,herkes de bişey deyince kafam karıştı özele gittim birde.bikaç gün sonrada devlet hast. gidicem ordada dr a herşeyi sorayım birde ona yaptırayım.canım inşallah sende hayırlı sağlıklı güzel haberler alırsın hepimizin bebeğini korusun Rabbim inşallah..

Back
X