Oda biraz pahali bi islem su an durumum yok ona...diger testlerde durumun degismesi soz konusu olabilir mi?Yaşınızdan dolayı yüksek risk çıkıyor olabilir. Sizin durumunuzda tarama testleri yerine direkt fetal dna testi öneriyorlar.
Benimki 1hafta sonra cikti..insallah sizinki iyi sonuclanirİkili test sonucu ne zaman çıkıyor benimde yarın ikili testim yapılacakta.
Teşekkür ederim. Peki 3 ve 4 lu tarama ne zamanlar. Bebeğinizi sağlıkla kucagınıza alın. Ben bi sıkıntı çıkacağını dusunmuyorum.Benimki 1hafta sonra cikti..insallah sizinki iyi sonuclanir
Merhaba . Aslında hiç güvenilir değil p trstler. Fetal dna en güvenilir sonucu verecektirBugun doktorumla gorustum..kafam hic yerinde degil!! 200/1 yada 240/1 gibi biseydi sanirim aklimda kalmadi ama degerim iyi cikmamis..16.hafta diger testleri mutlaka yapmamiz lazim dedi..yasim 39 onunda riski var..13.haftamdayim..eger ters bi durum olursa gebelik sonlandiran oldu mu aranizda?korku basti iyice...ilk cocugumda hic bi sorun yasamamistim..bu supriz bi gebelik oldu bu yasta ve cok tedirginim su an...3lu tarama yada 4lu normal sonuc verir mi sonrasinda?okuduklarimdan 2li en guvenilir olan yaziyor hep ama...
16.haftadan sonra benim bildigim..Teşekkür ederim. Peki 3 ve 4 lu tarama ne zamanlar. Bebeğinizi sağlıkla kucagınıza alın. Ben bi sıkıntı çıkacağını dusunmuyorum.
Biliyorum ama su an maddi acidan zor donemdeyiz..bu gebelikte supriz oldu..yoksa 2.cocuga hic niyetim yoktu..o yuzden anca amniyosentez yaptirmak var aklimdaMerhaba . Aslında hiç güvenilir değil p trstler. Fetal dna en güvenilir sonucu verecektir
.düşündünüz mü yaptırmayı
Bana 1 hafta dedilerİkili test sonucu ne zaman çıkıyor benimde yarın ikili testim yapılacakta.
Ultrasonda ense kalınlığı, burun kemiği normal çıktı mı? Eğer normalse daha rahat olabilirsinizBiliyorum ama su an maddi acidan zor donemdeyiz..bu gebelikte supriz oldu..yoksa 2.cocuga hic niyetim yoktu..o yuzden anca amniyosentez yaptirmak var aklimda
Kusura bakmayın onu düşünemedim . Amniyosentez de dogru sonucu verecektir iyi haberler alın insallahBiliyorum ama su an maddi acidan zor donemdeyiz..bu gebelikte supriz oldu..yoksa 2.cocuga hic niyetim yoktu..o yuzden anca amniyosentez yaptirmak var aklimda
Estagfurullah...insallah canm sagolasin...Kusura bakmayın onu düşünemedim . Amniyosentez de dogru sonucu verecektir iyi haberler alın insallah
Merhaba öncelikle inşallah sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize. Fetal dna fakülte 400 tl ye yapıyor. Bulunduğunuz ilde bi sorun istersenizBiliyorum ama su an maddi acidan zor donemdeyiz..bu gebelikte supriz oldu..yoksa 2.cocuga hic niyetim yoktu..o yuzden anca amniyosentez yaptirmak var aklimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?