2li taramam riskli cikti 3yada 4lu taramamda riakli mi cikar???

Nazeniin

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2022
248
173
23
41
Bugun doktorumla gorustum..kafam hic yerinde degil!! 200/1 yada 240/1 gibi biseydi sanirim aklimda kalmadi ama degerim iyi cikmamis..16.hafta diger testleri mutlaka yapmamiz lazim dedi..yasim 39 onunda riski var..13.haftamdayim..eger ters bi durum olursa gebelik sonlandiran oldu mu aranizda?korku basti iyice...ilk cocugumda hic bi sorun yasamamistim..bu supriz bi gebelik oldu bu yasta ve cok tedirginim su an...3lu tarama yada 4lu normal sonuc verir mi sonrasinda?okuduklarimdan 2li en guvenilir olan yaziyor hep ama...

Yaşınızdan dolayı yüksek risk çıkıyor olabilir. Sizin durumunuzda tarama testleri yerine direkt fetal dna testi öneriyorlar.

Bize ikilide yüksek risk çıkarsa fetal dna yaparız dedi. Bugün ikili için kan verdim

Merhaba . Aslında hiç güvenilir değil p trstler. Fetal dna en güvenilir sonucu verecektir
.düşündünüz mü yaptırmayı

Merhaba . Aslında hiç güvenilir değil p trstler. Fetal dna en güvenilir sonucu verecektir
.düşündünüz mü yaptırmayı
Biliyorum ama su an maddi acidan zor donemdeyiz..bu gebelikte supriz oldu..yoksa 2.cocuga hic niyetim yoktu..o yuzden anca amniyosentez yaptirmak var aklimda

YouTube da Dr. Kaan Kocatepe videolarını açıp izleyin açıklamaları var bununla ilgili muhtemelen bişey çıkmıycak sizde de

Biliyorum ama su an maddi acidan zor donemdeyiz..bu gebelikte supriz oldu..yoksa 2.cocuga hic niyetim yoktu..o yuzden anca amniyosentez yaptirmak var aklimda
Ultrasonda ense kalınlığı, burun kemiği normal çıktı mı? Eğer normalse daha rahat olabilirsiniz

Onlar icin bisey demedi doktor..sadece test verdim..1hafta sonra cikicak gorusuruz dedi..telefonla ulastim dun rsikli diyincede tedirginlik basladi..

Kusura bakmayın onu düşünemedim . Amniyosentez de dogru sonucu verecektir iyi haberler alın insallah

Merhaba öncelikle inşallah sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize. Fetal dna fakülte 400 tl ye yapıyor. Bulunduğunuz ilde bi sorun isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…