2li test sonucu kötü cıkıp saglıklı bebek doguran var mı?

Oneway

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2014
50
49
38
Herkese selam kızlr suan 13haftaluk hamıleyım 2li test sonucum asagıda bana yardımcı olur musunuz bu sekılde cıkan var mı daha sonra saglıklı bebegı olan. Bebegım her selkılde kabulum aldırmam asla soz konusu degıl. Bu yuzdem amıno sentez yapmayacagım yada hethangı netlık kazandıran birsey. Tabıkı uzuldum uzgunum ama uzgun olmamın sebebı evladımın gelecegi yasayacagı sıkıntı ve zorluklar. Rabbım hayırlısını nasıp etsın bu arada ense kalınlıgımız falan normal

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 1.233
Herkese selam kızlr suan 13haftaluk hamıleyım 2li test sonucum asagıda bana yardımcı olur musunuz bu sekılde cıkan var mı daha sonra saglıklı bebegı olan. Bebegım her selkılde kabulum aldırmam asla soz konusu degıl. Bu yuzdem amıno sentez yapmayacagım yada hethangı netlık kazandıran birsey. Tabıkı uzuldum uzgunum ama uzgun olmamın sebebı evladımın gelecegi yasayacagı sıkıntı ve zorluklar. Rabbım hayırlısını nasıp etsın bu arada ense kalınlıgımız falan normal
Bunlar olasılık hesabı 116:1 sendrom var 116:115 sendrom ihtimali yok demek elbette bebeğin sağlıklı olabilir bence mutlaka ayrıntılı ultrasona gir mutlaka riskli gebelik uzmanı bir doktora git büyük ihtimal dana amniyosentez önerirler

Bunlar zaten kesin testler değil ki moralinizi bozmayın iyi düşünün iyi olsun doğruluk oranı en fazla %80lerde olduğu düşünülüyor bu testlerin.. Kesin sonuç için amniyosentez şart ama durumunuz varsa harmony benzeri anne kanından çocuk kanının ayrıştırılıp bakıldığı testlerden de yaptırabilirsiniz biraz pahalı ama doğruluk oranı %99.8. Bir de bu test risk oranını hesaplıyor yani siZin değerlerinize sahip 116 kadından biri sendromlu çocuk doğuruyor demektir. Aslında başka şeyler için çok düşük bir ihtimal ama tıpta yüksek bir ihtimal olarak gözüküyor. İyi düşünün iyi olsun :KK200::nazar:

Kesin sonuc olmamakla birlikte detaylı ultrasona gir diyorum canımm. Eger gerçekten tecrübeli bir doktorsa amniyosentez 'e gerek kalmadan sonucunu alırsın. Genelde burun kemiğinden ve uyluk kemiklerinden anlaşılıyor.

CANIM benimde ikili testim riskli çıktı amniosentez oldum ( sonrasında suyum geldı az kalsın hem benım hem bebğin hayatı tehlıkeye gırecektı) sen sen ol bu tarama testlerıne guvenme Rabbıme dua et bu konu hakkında bılgı almak ıstıyorsan her daim sorabılırsın oldukça tecrubelıyım... bırde hangı şehirdesin.?

nasal bone bilinmıyorda nedır yahu?? burda bır saçmalık yok mu?

CANIM benimde ikili testim riskli çıktı amniosentez oldum ( sonrasında suyum geldı az kalsın hem benım hem bebğin hayatı tehlıkeye gırecektı) sen sen ol bu tarama testlerıne guvenme Rabbıme dua et bu konu hakkında bılgı almak ıstıyorsan her daim sorabılırsın oldukça tecrubelıyım... bırde hangı şehirdesin.?

canm ben kocaelideyım

anladım canım ankaraya yolun düşerse eyüp ekiciye gorunmenı tavsıye ederım kendısı ultrason uzmanıdır ... sağlıklı doğumlar

buarada burun kemığı uzunluğu bilinmiyo yazıyor yanlış gormuorsam en azından var yok ıbaresı olmalı bu testın doğruluğunu çok etkıler bılgınıze...

belki doktorun ölçümü girmedi ve sonuç boyle çıktı???

Hayır ölçümü yaptı doktorum belkı sonucu etkilesin dıye gırmemıstır. Artık doktorların hepsı ticari bakıyor herseye ve sanıtım anlasmalı oldukları kan testiyle yuzdeyz kesın ogrenılen bıyerle anlasmalılar belkı oyuzdendır :(

Ense kalınlığı normal kimyasal sonuçla r bana çok güven verici gelmiyor ayrıntılı ultrason için iyi bir perinatologa git bence amniyosentez yada aldırma için değil haberdar olmak ve elinden gelen birsey varsa yapabilmek için

Back
X