- 20 Temmuz 2019
- 57
- 35
- 18
- 41
- Konu Sahibi emine1115ygt
Kızlar dün 2li test yaptırdım ensesi kalın riskli dedi çok moralim bozuk başka bi doktora daha gidicem.boyle durum yaşayıp sağlıklı bebeği olan oldu mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar dün 2li test yaptırdım ensesi kalın riskli dedi çok moralim bozuk başka bi doktora daha gidicem.boyle durum yaşayıp sağlıklı bebeği olan oldu mu
2.4mmEnse kalinligi kac cikti
3e kadar normal kabul edildiğini söylemedi mi doktorunuz?
Ensesi kalın dedi normal olduğunu söylemedi paralı kan testi yaptırdım sonucunu bekliyorum.3e kadar normal kabul edildiğini söylemedi mi doktorunuz?
3mm'e kadar normal. Evham yapmayın
Inşallah normaldir doktorlar çok gıcık beni strese soktular3mm'e kadar normal. Evham yapmayın
Evet doktorlar biraz strese sokuyor insanı. Benim ilk bebeğimde ense kalınlığı 1.1 cm çıkmıştı ama 14.haftada kalbi durdu. Her şeyi iyiydi o test sonuçlarına göre. Şimdiki hamileliğimde ense kalınlığı 2.2 çıkmıştı doktor bizi de korkuttu ama kan sonuçlarında risk çıkmadı çok şükürInşallah normaldir doktorlar çok gıcık beni strese soktular
Ultrason da mı dedi testte mi anlamadımKızlar dün 2li test yaptırdım ensesi kalın riskli dedi çok moralim bozuk başka bi doktora daha gidicem.boyle durum yaşayıp sağlıklı bebeği olan oldu mu
Paralı dediğin nipty testi miEnsesi kalın dedi normal olduğunu söylemedi paralı kan testi yaptırdım sonucunu bekliyorum.
Ultrasonda baktiUltrason da mı dedi testte mi anlamadım
2li test sonucu ne çıktı pekiUltrasonda bakti
Ikisine de gittim önce devlete gittim orda ensesi kalın görünüyor dedi ultrasonla baktı kan testi yaptı yaştan dolayı riskli çıkar sonuç o yüzden ücretli testi önerdi ben devlete güvenmedim özele gittim özelde de ense kalın dedi kac diye sordum 2.4mm dedi burun kemiği göründü mu dedim evet dedi o da paralı testi önerdi ve yaptırdık 10 gün sonra sonuç cikacakDevlete mi gittiniz özel mi?
Ben bir şey çıkacağına inanmıyorum 2 li test yanıltabilir sanırım nifty test yaptırdınız o %99 doğru sonuç ve cinsiyeti de netleştiriyormuş inşallah sağlıkla dünyaya gelir bebeğinizIkisine de gittim önce devlete gittim orda ensesi kalın görünüyor dedi ultrasonla baktı kan testi yaptı yaştan dolayı riskli çıkar sonuç o yüzden ücretli testi önerdi ben devlete güvenmedim özele gittim özelde de ense kalın dedi kac diye sordum 2.4mm dedi burun kemiği göründü mu dedim evet dedi o da paralı testi önerdi ve yaptırdık 10 gün sonra sonuç cikacak