2li test

emine1115ygt

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2019
57
35
18
41
Kızlar dün 2li test yaptırdım ensesi kalın riskli dedi çok moralim bozuk başka bi doktora daha gidicem.boyle durum yaşayıp sağlıklı bebeği olan oldu mu

Bende ayin 7sinde yaptirdim hala sonucu cikmadi 15 gune gelin dedi inşallah iyi seyler söyler. Ama tek doktorla kalmayin testler bazen yaniltiyo

Inşallah normaldir doktorlar çok gıcık beni strese soktular
Evet doktorlar biraz strese sokuyor insanı. Benim ilk bebeğimde ense kalınlığı 1.1 cm çıkmıştı ama 14.haftada kalbi durdu. Her şeyi iyiydi o test sonuçlarına göre. Şimdiki hamileliğimde ense kalınlığı 2.2 çıkmıştı doktor bizi de korkuttu ama kan sonuçlarında risk çıkmadı çok şükür

Benim sonuçlarım hala çıkmamış 2 haftaya çıkar dedi merak içindeyim

Devlete mi gittiniz özel mi?
Ikisine de gittim önce devlete gittim orda ensesi kalın görünüyor dedi ultrasonla baktı kan testi yaptı yaştan dolayı riskli çıkar sonuç o yüzden ücretli testi önerdi ben devlete güvenmedim özele gittim özelde de ense kalın dedi kac diye sordum 2.4mm dedi burun kemiği göründü mu dedim evet dedi o da paralı testi önerdi ve yaptırdık 10 gün sonra sonuç cikacak

Ikisine de gittim önce devlete gittim orda ensesi kalın görünüyor dedi ultrasonla baktı kan testi yaptı yaştan dolayı riskli çıkar sonuç o yüzden ücretli testi önerdi ben devlete güvenmedim özele gittim özelde de ense kalın dedi kac diye sordum 2.4mm dedi burun kemiği göründü mu dedim evet dedi o da paralı testi önerdi ve yaptırdık 10 gün sonra sonuç cikacak
Ben bir şey çıkacağına inanmıyorum 2 li test yanıltabilir sanırım nifty test yaptırdınız o %99 doğru sonuç ve cinsiyeti de netleştiriyormuş inşallah sağlıkla dünyaya gelir bebeğiniz

Back
X