vogozo Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Mart 2012 699 759 303 10 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi vogozo #1 Benimle aynı durumu yaşayanlar var mı?
pinkperest Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Mart 2015 2.420 2.620 78 34 11 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi vogozo #2 bebeğim gönlünü ferah tut doktorum sırf bu yüzden yapmadı ikili test güvenirliği doğruymuş ama üçlü testte bu tarz sorunlar çıkabiliyormuş.
bebeğim gönlünü ferah tut doktorum sırf bu yüzden yapmadı ikili test güvenirliği doğruymuş ama üçlü testte bu tarz sorunlar çıkabiliyormuş.
S spotlessmind Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2014 14 2 88 40 11 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi vogozo #3 vogozo .!.: Benimle aynı durumu yaşayanlar var mı? Genişletmek için tıkla... Benim de ikili test normal cikip 3 lu riskli çıkmıştı. 2 hafta once oglusumu saglikla kucağıma aldım çok şükür. Böyle çok fazla örnek var forumda sizinde öyle olacaktır insallah
vogozo .!.: Benimle aynı durumu yaşayanlar var mı? Genişletmek için tıkla... Benim de ikili test normal cikip 3 lu riskli çıkmıştı. 2 hafta once oglusumu saglikla kucağıma aldım çok şükür. Böyle çok fazla örnek var forumda sizinde öyle olacaktır insallah