2li testte cinsiyeti gormek

MAGEN75

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2010
2
0
86
- Yurtdışı
herkese merhabalar
sitenize yeni katildim.bende 12 haftalik hamileyim.dun 2 li test icin cok detayli bir ultrasona girdim.doktoru cinsiyeti konusunda cok sikistirdim odadediki bir cikinti goruyorum ama bu cikinti erkek demek degildir kiz da olabilir dedi bazen kizlarda da hormonlardan dolayi cikinti olabiliyor dedi basina boyle birsey gelen varmi

Bende 2 li testimi yaptırdığımda doktorum hatıra olarak renkli görüntüsünü (yani 3 boyutlu) cd ye aktardı. Birde kağıda bastırdı. Biz gördüğümüzde erkeğe benzetmiştik. Nitekimde öyle çıktı. Ama doktorlar bu konuda bilgi vermez. Daha çok erken çünkü. Bana ozaman boyu 6 cm demişti. Düşünsene ne kadar küçük.Biz kendimiz tahmin yapmıştık. Bence hayırlı bi evlat olması en güzel nimet. Bunu doğum yaklaştıkça daha ii anlıyorum. Hep hayırlısını sağlıklısını iste. Bu arada aramıza hoşgeldin. Güzel şeyler paylaşmak dileği ile...

canım benimde 2 li teste doktor erkeğe benziyo demişte 13 haftamda 18 haftalıkken erkek dedi o zaman kesinleşmişti hayırlısı olsun eli ayağı düzgün olsunda öle değilmi

benimde 2 test kıza benziyor dedi ama doktorlar o riske girme istemiyorlarlar pekte önemsemiyorlar bilmiyorlarki biz deli oluyoruz:)

2 li testi prof. a yaptrdim cinsiyetini hic sormadigim halde erkek dedi hem de tipik erkek cocugu falan dedi... 16 haftada kiz oldugu ortaya cikti:)) saglikli olsun da insallah

bende dun ıkılı test ıcın gıttım ve ultrasonda erkek gorunuyo yanı doktor bızede gosterdı cok nettı acaba yanılma payı olurmu kı kafam karıstı sımdı..

Kızlar doktorlar kıza benziyor diyosa genelde doğru çıkıyor. Kızlar saklıyorlar birde. erkekler hemen gösteriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…