Doğuma Hazırlık 2li testte kan degeri yuksekligi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Elwing6

"Cok üret,az tüket,basit yaşa"
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2019
4.874
8.221
108
11.haftada ikili test yaptik.benim gibi hcg degeri yuksek cikan var mi aranizda.230 mom degerim 5.46 (2 olmasi gerekiyor) fakat kombine riskim risksiz bolgede 1/1370 ...kan neden yuksek cikar diye cok arastirdim..spina bfida olabilir,annede seker olabilirmis benim doktorum direk down riski olabilir dedi halbuki risksiz bolgede..harmony testi yaptirdik..bekliyoruz sonuclari sali carsamba gelir..ama korkuyorum.daha once basina gelen var mi?? Ense 0.9 burun var..

Kac yasindasiniz acaba

Yaş çok önemli bu testlerde. Benim annem 36 yasinda hamile kaldi kardesime ve doktor bu ikili testten sonra bebek down sendromlu demisti. Biz hemen baska bir doktora daha gittik bu yaşta bu testi sana yapan doktor diplomasını yaksin dedi. Bu testler 30 yas ustunde genelde yanlis sonuc veriyormus. Kardesiim su an cok sağlıklı ve 6 yasinda :)

ikili test cok onemli muhtelemn tekrar yaparsin emin olmak icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…