2saate bir mama??

Gizi06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2016
19
3
1
35
Merhaba arkdaslar 3 aylık bir oğlum var anne sütü alamıyor sütüm kesildiği için, duzene oturmustu 4 saatte bir 90cc mama yiordu ancak 2 gundur bişey oldu bazen yine 4 saate bazende 2 saatte bir 90 cc yior neden acaba? Düzeni 2 saatte bir mi olucak artık değiştimi yani anlamdım bennn Basına bole bsey gelen varmıı acaba????

Merhaba arkdaslar 3 aylık bir oğlum var anne sütü alamıyor sütüm kesildiği için, duzene oturmustu 4 saatte bir 90cc mama yiordu ancak 2 gundur bişey oldu bazen yine 4 saate bazende 2 saatte bir 90 cc yior neden acaba? Düzeni 2 saatte bir mi olucak artık değiştimi yani anlamdım bennn Basına bole bsey gelen varmıı acaba????
Ben ce 4 saat çok arkadaşım. Benim oglum 1 yaşında ben 3 saatte bir yediriyorum. 2 saat iyi bence. Ben öyle veriyordum

3 aylık bebeğe 4 saat çok tatlım 2 saat en güzeli. Onu icerken bile ciddi enerji sarfediyor hemen acikir tekrardan. Bi doktorada danış istersen daha güzel yönlendirir.

4 saat çok bence. siz 90 devam edin. aylık kontrolde kilosu çok gelirse azaltırsınız. benim oğlan hem mam hem meme alıyordu. o yüzden ben milimleri az tutuyordum ama o doyunca itiyordu diliyle.

Ne zor şey 2 saatte bir yedir uyut yatır...
Allah sabrını veriyor demek...

Cok diilmi ya 3aylık daha 90 cc yi biraz kusuo 2 saatte bir yiince
Canim o zaman 90 değil 70cc ver benim oglumda emmedi suan 9 aylik herşey yeni oturmaya başladı yavaş yavaş...
4 saat çok fazla 2 yada 3 saate ayarla zamanla alisirsin canim her çocuk farklıdır takılma herkesin bebeğinin ne kadar ictigine ben 7 ayina kadar 60cc yi zor icirdim icmiyordu sen bebeğini daha iyi bilirsin annesi:anne:

Back
X