2yıl geçti kadın doğum uzmanı gibi oldum..Gelin birlikte herseyı paylasalım:)

bade33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
188
105
33
42
kızlar 2asılama ve bır tup bebek sonrası gozle gorulen bır problemımız olmamasına ragmen beebgımız olmadı..bu surecte okumadıgım dua yapmadıgım bıtkısel kur tanımadıgım ılac kalmadı.varmı benım gıbı olan hadıo konusalım..ve adetıme 3gun kala yaptıgım ıdrar testıne de bır bakın belkı 2yıllık hasret bıtmıstır:)))

Eklentiler

• gebelık.webp
    gebelık.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 206
kızlar 2asılama ve bır tup bebek sonrası gozle gorulen bır problemımız olmamasına ragmen beebgımız olmadı..bu surecte okumadıgım dua yapmadıgım bıtkısel kur tanımadıgım ılac kalmadı.varmı benım gıbı olan hadıo konusalım..ve adetıme 3gun kala yaptıgım ıdrar testıne de bır bakın belkı 2yıllık hasret bıtmıstır:)))
Gözünüz aydin hasret bitmis:emir_bebek:

Bende umitlenmek istemiorum saskinim boyle olupta hamile olmayan varmi acaba

kızlarrr kımse yokmu aynı durumda olup sevınen ya da husrana ugrayan ......

Maşallah canim bebek ben burdayim diyo :)
Bu arada 2senede 2aşılama 1tüp bebek mi denedin? Benimde 2senedir olmuyor, daha bu ay klomene basladim :(

esım kecı boynuzu kürü,ıncır kürü kullanıordu.yumurtlama donemım takıp edıorduk.ve allahın 99ısmınden olan YA MUSAVVIR kadın 7gun oruc tutup ıftar acmadan 21 kez tekrar edecek.erkek 3gun oruc tutup aynı sekılde.ve meryem suresı yusuf suresı turkce mealını okuyun goreceksınız fazıletını kalpten ınanıp hayırlısını dıleyın..tedavı sureclerıde gecırdım tabı ama bıraktık tedavılerı artık.beklıcem 3gunum var.bu testı yaptım sasırdım hala ınanamıorum umıtlenmekte ıstemıorum

esım kecı boynuzu kürü,ıncır kürü kullanıordu.yumurtlama donemım takıp edıorduk.ve allahın 99ısmınden olan YA MUSAVVIR kadın 7gun oruc tutup ıftar acmadan 21 kez tekrar edecek.erkek 3gun oruc tutup aynı sekılde.ve meryem suresı yusuf suresı turkce mealını okuyun goreceksınız fazıletını kalpten ınanıp hayırlısını dıleyın..tedavı sureclerıde gecırdım tabı ama bıraktık tedavılerı artık.beklıcem 3gunum var.bu testı yaptım sasırdım hala ınanamıorum umıtlenmekte ıstemıorum
Canim bence ümitlen, bebis geliyor.. Gozun aydinnn :)

Maşallah canim bebek ben burdayim diyo :)
Bu arada 2senede 2aşılama 1tüp bebek mi denedin? Benimde 2senedir olmuyor, daha bu ay klomene basladim :KK43:
evet canım aynen bu zaman ıcınde ne klomenler ne haplar yumurtlarım koy yumurtası gıbı olusuordu ama negatıf oluyordu hep.ben klomenı nır kac kullandıktan sonra bıraktım cunmu bır ayda 1tane yumurtlamam gerekıosa bı kac tane yumurtluordum buda benı yıl olarak gerıye atıyordu bıraktı doktorum.zaten tup bebekte 10 tane toplandı 10ay gerıye gıtmem demek:(

evet canım aynen bu zaman ıcınde ne klomenler ne haplar yumurtlarım koy yumurtası gıbı olusuordu ama negatıf oluyordu hep.ben klomenı nır kac kullandıktan sonra bıraktım cunmu bır ayda 1tane yumurtlamam gerekıosa bı kac tane yumurtluordum buda benı yıl olarak gerıye atıyordu bıraktı doktorum.zaten tup bebekte 10 tane toplandı 10ay gerıye gıtmem demek:KK43:
Cok kötü bi psikoloji.. Cok iyi anliyorum. Cok yoruldum artik :(
Rabbim bu ay yuzunu güldürüyoor insallah :)

ıns canım hala ınanamıorum donuk kaldım umıtlenemıorum o derece.rabbım sızede nasıp etsın ınsallh.problem ne sızın yardımcı olursam ne mutlu bana
Gönüldenn amiinn insallah canimm..
Canim 2ay önce doktora gitmeye basladim. Bende kist cikti 2ay ilac kullandim kist eridi. Kistin eridigi ay klomene basladim iste. Insallah bu ay olur :( bende bir sorun kalmadi. Insallah esimde de yoktur.
Eger bu ay olmazsa esime de bakılcak, sonra rahim filmi sonra asılama :( daha cok yol var önümde....

Gönüldenn amiinn insallah canimm..
Canim 2ay önce doktora gitmeye basladim. Bende kist cikti 2ay ilac kullandim kist eridi. Kistin eridigi ay klomene basladim iste. Insallah bu ay olur :KK43: bende bir sorun kalmadi. Insallah esimde de yoktur.
Eger bu ay olmazsa esime de bakılcak, sonra rahim filmi sonra asılama :KK43: daha cok yol var önümde....
canım karısmak gıbı olmasın ama 2sene dedın bu zamanda esın tetkıklerını yaptırmadımı hıc beklemesın herseyıne baktırmalı.morfolojı hareket sayı ne varsa..testere dıslı aslan pencesı sabah aksam kaynat ıc hormonları dengelıor

canım karısmak gıbı olmasın ama 2sene dedın bu zamanda esın tetkıklerını yaptırmadımı hıc beklemesın herseyıne baktırmalı.morfolojı hareket sayı ne varsa..testere dıslı aslan pencesı sabah aksam kaynat ıc hormonları dengelıor
Yok canım benim yaşım 21, eşim 25.
Yaşimiz biraz kucuk diye cok acele etmedik. Ama 2sene olunca artik bi doktora gidelim dedik. Daha 2aydir gidiyoruz doktora.
Bu ay esime keciboynuzu kaynatip iciriyorum

Yok canım benim yaşım 21, eşim 25.
Yaşimiz biraz kucuk diye cok acele etmedik. Ama 2sene olunca artik bi doktora gidelim dedik. Daha 2aydir gidiyoruz doktora.
Bu ay esime keciboynuzu kaynatip iciriyorum
:)))) anladım superr hayırlısı ınsallhhh..kecı boynuzu kürü bide aksamdan zeytınyagına kuru ıncır koy.beklesın gece boyunca 3tane. sabah ac karnına yesın..bol bol nohut yemegı:))))

:)))) anladım superr hayırlısı ınsallhhh..kecı boynuzu kürü bide aksamdan zeytınyagına kuru ıncır koy.beklesın gece boyunca 3tane. sabah ac karnına yesın..bol bol nohut yemegı:))))
Sagol canim benimmm sen baya tecrube edinmissin masallah :)
He birde ben 2 ay once kimyasal gebelik gecirdim. Ondan sonra doktora gtmeye basladim zaten. Yani hamile kalabiliyorum

Sagol canim benimmm sen baya tecrube edinmissin masallah :)
He birde ben 2 ay once kimyasal gebelik gecirdim. Ondan sonra doktora gtmeye basladim zaten. Yani hamile kalabiliyorum
harıkaaa bır haber rabbım gonlunuze gore versın.her zaman soru sorabılırsın.dıorum ya uzman oldum.urolojı ve kadın dogumcu:))))

Back
X