2yıl geçti kadın doğum uzmanı gibi oldum..Gelin birlikte herseyı paylasalım:)

Arkadaşlar merhaba, mayıs ayında klomen içtim. Adetim bu haftaydı. 1 gün geçince test yaptım silik çıktı pazartesi günü. Hemen kan verdim 23,27 çıktı. Doktor şüpheli konuştu. Kimyasal olabilir, perşembe gel dedi yine. Çok üzdü çok bozu beni. Yarın gidicem ama çok kötüyüm şu an.
Canim inss tutunur tutunmaya calisiyor,tutunamadan duserse zaten kimyasal gebelik oluor saglikli olmadgi icin vucut disari atior.2gun sonra yine ver bakalim
Ben vermistim 6kusur cikti 2gun sonra 0 di..olmadi.ama.yukselebilir degerin belki gec dollenme olduuu inss tutunur

Canim inss tutunur tutunmaya calisiyor,tutunamadan duserse zaten kimyasal gebelik oluor saglikli olmadgi icin vucut disari atior.2gun sonra yine ver bakalim
Ben vermistim 6kusur cikti 2gun sonra 0 di..olmadi.ama.yukselebilir degerin belki gec dollenme olduuu inss tutunur

İnşallah, yarın belli olacak.

Bu gebeliginden mi bahsediyorsun canim kimyasal mi olmuş yoksa daha önceki bir gebeligin miydi?

Ayyy canim Allah korusunn hayir onceko tup bebek gebeligimden bahsettim.simdi.degerlerim.iyi cok.sukuurrrrrrr
Maşallah canim gebeligin saglikla ilerlesin inşallah. Ben de anlamadim da ondan sordum.

Arkadaşlar değerim yükseldi. Tahlillerim güzel sorun yok gibi inşallah. Duasına beni alan herkese teşekkür ediyorum ve darısı inşallah tüm bekleyenlerin başına..

Arkadaşlar değerim yükseldi. Tahlillerim güzel sorun yok gibi inşallah. Duasına beni alan herkese teşekkür ediyorum ve darısı inşallah tüm bekleyenlerin başına..
Cok guzel bir haber buuu inss goruruzz bebeciklerimizi sag salimm dualarim seninle

Saglikla ilerlesin gebeligin ve sağlıkla dünyaya getir bebegini inşallah canim.

Back
X