- Konu Sahibi fataldanger
Arkadaşlar 3.0 numarada(koyu kahve) saçta kızılımsı ışıltılar oluyor mu? Ben hiç bakırlık, kızıllık istemiyorum. 3.0 bu bakımdan nasıldır acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben Loreal Excellence 3.11 kullanıyorum. Yoğun küllü koyu kahve. Fakat hem ürünü çok zor bulabiliyorum hem de çok pahalı. Daha ucuz ve ulaşılabilir bir numaraya geçmem gerekiyor. 3.11e en yakın tonu arıyorum o yüzden. 3.0 en yakın ton mu?3.0 dümdüz bir renktir. Koyu kahve. Boya numaraları noktadan önce ve sonra olarak ayrılır. Noktadan önceki
1 siyah
2 normalde kodlamada kullanılmaz ama bazı markalar kullanır
3 koyu kahve
4 kahve
5 açık kahve
6 koyu kumral
7 kumral
8 açık kumral
9 sarı
10 platin
Noktadan sonra gelen sayılarda içindeki yansımayı belli eder o da aklınız da kalıcı olsun diye baş harflerini kidbak şeklinde kodlayabilirsiniz
0 yansıma yok demek
1 Küllü yani griye yakın
2 İrize yani mor
3 Dore yani altın sarısı gibi
4 Bakır yani turuncu tonlar
5 Akaju kızıl mor arası
6 Kızıl kırmızı
7.0 kumraldır
7.1 küllü kumraldır.
Bu şekilde ✌
3.11 yogun kullu bir renk. 3.0 loreal koyu kestane yillardir kullandigim boya beyazlarim ciktikca boyuyorum. Dogal bir tondur biraz kizillik var evet. Aktikca hafif sari yansimali dogal koyu kestane oluyor. Benim rengim 3 numara lorealin koyu kestanesi. Beni rahatsız etmiyor dogal bir yansimasi oldugu icin. Sizi rahatsiz edebilir eger 3.11 e alistiysaniz. Bence bir deneyin alismazsaniz buldugunuzda 3.11 ile boyarsiniz bidahakine.Ben Loreal Excellence 3.11 kullanıyorum. Yoğun küllü koyu kahve. Fakat hem ürünü çok zor bulabiliyorum hem de çok pahalı. Daha ucuz ve ulaşılabilir bir numaraya geçmem gerekiyor. 3.11e en yakın tonu arıyorum o yüzden. 3.0 en yakın ton mu?
Palette 3.0'la boyadım birkaç gün önce. Zift gibi simsiyah oldu. Şimdiye kadar iki kez saçımı yıkamama rağmen değişmedi renk.3.11 yogun kullu bir renk. 3.0 loreal koyu kestane yillardir kullandigim boya beyazlarim ciktikca boyuyorum. Dogal bir tondur biraz kizillik var evet. Aktikca hafif sari yansimali dogal koyu kestane oluyor. Benim rengim 3 numara lorealin koyu kestanesi. Beni rahatsız etmiyor dogal bir yansimasi oldugu icin. Sizi rahatsiz edebilir eger 3.11 e alistiysaniz. Bence bir deneyin alismazsaniz buldugunuzda 3.11 ile boyarsiniz bidahakine.
Ayy palette koleston simsiyah yapiyor. Loreal oyle degil. Palette ve koleston kullanmayi birakali yillar oldu. Asla onermiyorum. Ya garnier yada loreal kullaniyorumPalette 3.0'la boyadım birkaç gün önce. Zift gibi simsiyah oldu. Şimdiye kadar iki kez saçımı yıkamama rağmen değişmedi renk.
L'Orealin 3.0ı simsiyah olmuyor muAyy palette koleston simsiyah yapiyor. Loreal oyle degil. Palette ve koleston kullanmayi birakali yillar oldu. Asla onermiyorum. Ya garnier yada loreal kullaniyorum
Ve ben dikkat ettiyseniz loreal onerdim size.
Olmuyor kızıl yansimali dogal bir ton oluyor. Alt zeminimse koyu benim acik degil benim kendi sac rengimde koyu kahverengi yani isikta kahve yansimasi olan koyu bir renk. Loreal 3.0 sac rengimle cok uyumlu son 2 yildir sadece loreal 3 koyu kestane kullaniyorum. Arada sirada garnier 3.0 aliyorum cogunlukla loreal aliyorum. Siz 3.11 kullaniyorum dediniz lorealin siyah mi oluyor?L'Orealin 3.0ı simsiyah olmuyor mu
3.11 yoğun küllü koyu kahve. Fakat hem zor bulunuyor hem de çok pahalı. O yüzden bu sefer palette ile boyadım ve pişman oldumOlmuyor kızıl yansimali dogal bir ton oluyor. Alt zeminimse koyu benim acik degil benim kendi sac rengimde koyu kahverengi yani isikta kahve yansimasi olan koyu bir renk. Loreal 3.0 sac rengimle cok uyumlu son 2 yildir sadece loreal 3 koyu kestane kullaniyorum. Arada sirada garnier 3.0 aliyorum cogunlukla loreal aliyorum. Siz 3.11 kullaniyorum dediniz lorealin siyah mi oluyor?
Anladim 3.11 aslinda yogun bir renk onunda siyah olma ihtimali cok yuksek o sebeple sormustum. Dedigim gibi palette ve koleston 1 ton koyu tutuyor herzaman. Loreal ve garnierda hic oyle sorun yasamadim. Yillardir da kullaniyorum ozellikle loreal excellence 3 koyu kestane en bi sevdigim. 2 ayda 1 boyuyorum. Garnier cabuk akiyor fakat loreal gercekten kaliteli 2 ayda 1 boyuyorum loreal kullandigimda hemen akmiyor boya diplerim hemen acilmiyor. İlk basta kizil yansima oluyor sonra akiyor o kizillik sarı yansimali oluyor benim cok hosuma gidiyor cunku boyasiz bir sacta isikta veya gunesde dogal yansimasi olan bir sactir. Bu boyada dogal bir renk ve yansimasi da dogal oluyor. Ben birde lorealin 4U naturel kahvesini merak ediyorum. Bikere deniycem bu rengi youtube da boyayanlara bakiyorum cok hos cok dogal bir ton tutuyor.3.11 yoğun küllü koyu kahve. Fakat hem zor bulunuyor hem de çok pahalı. O yüzden bu sefer palette ile boyadım ve pişman oldum
Sanırım ben de artık L'Orealden şaşmayacağım. Evet menşei itibariyle kötü bir marka fakat diğerleri de istediğimiz gibi değil. Nasıl yapsak bilmiyorum. L'Oreal kalitesinde başka bir saç boyası markası biliyor musunuz?Anladim 3.11 aslinda yogun bir renk onunda siyah olma ihtimali cok yuksek o sebeple sormustum. Dedigim gibi palette ve koleston 1 ton koyu tutuyor herzaman. Loreal ve garnierda hic oyle sorun yasamadim. Yillardir da kullaniyorum ozellikle loreal excellence 3 koyu kestane en bi sevdigim. 2 ayda 1 boyuyorum. Garnier cabuk akiyor fakat loreal gercekten kaliteli 2 ayda 1 boyuyorum loreal kullandigimda hemen akmiyor boya diplerim hemen acilmiyor. İlk basta kizil yansima oluyor sonra akiyor o kizillik sarı yansimali oluyor benim cok hosuma gidiyor cunku boyasiz bir sacta isikta veya gunesde dogal yansimasi olan bir sactir. Bu boyada dogal bir renk ve yansimasi da dogal oluyor. Ben birde lorealin 4U naturel kahvesini merak ediyorum. Bikere deniycem bu rengi youtube da boyayanlara bakiyorum cok hos cok dogal bir ton tutuyor.
Biomagic kullanmistim organik diye alternatif olabilir belki ama cabuk akiyor ya 1 ay olmadan boyama ihtiyacı hissettim ben. Renk akinca kotu durmaya basliyor. Sea color da palette ve koleston gibi koyu cikiyor. Bir loreal var birde garnier. Garnier benim icin kötünün iyisi yani loreal bulamadigim zamanlarda aliyorum birde uygun fiyatli garnier ve ekstra indirim cok oluyor ozamanlarda da aliyorum. İlk tercihim loreal oluyor cunku gercekten loreal ile boyadigimda cok uzun sure saclarim parlak bakimli duruyor hemen akmiyor kalite kendini belli ediyor inanin ki.Sanırım ben de artık L'Orealden şaşmayacağım. Evet menşei itibariyle kötü bir marka fakat diğerleri de istediğimiz gibi değil. Nasıl yapsak bilmiyorum. L'Oreal kalitesinde başka bir saç boyası markası biliyor musunuz?
Öyleyse kaliteden şaşmamak gerek. Fakat ben tüm boyalar bir ay idare ediyor diye biliyordum. Çünkü dipler ancak bir ayda geliyorBiomagic kullanmistim organik diye alternatif olabilir belki ama cabuk akiyor ya 1 ay olmadan boyama ihtiyacı hissettim ben. Renk akinca kotu durmaya basliyor. Sea color da palette ve koleston gibi koyu cikiyor. Bir loreal var birde garnier. Garnier benim icin kötünün iyisi yani loreal bulamadigim zamanlarda aliyorum birde uygun fiyatli garnier ve ekstra indirim cok oluyor ozamanlarda da aliyorum. İlk tercihim loreal oluyor cunku gercekten loreal ile boyadigimda cok uzun sure saclarim parlak bakimli duruyor hemen akmiyor kalite kendini belli ediyor inanin ki.
Ben birtek loreal ile boyadigim da diplerim geliyor fakat öyle orantili bir akma oluyor ki yani aynaya baktigimda birazdaha idare eder saclarim dedirtiyor bana. Birde bazi boyalarda 1 ay olmadan ozellikle palette ve koleston da diplerim daha cabuk akiyor. Anlayamadigim birsekilde daha erken cikiyor beyazlarim. Cevremde eş dost la bu konu hakkinda konustugumuzda benimle hemfikir oluyorlar. Tek degilim bu konuda aslinda. Tabi herkesde ayni etki olacak degil fakat ben loreal kullandigimda diplerim gelse bile kotu durmuyor boyamam gerek saclarimi dedirtmiyor en azindan.Öyleyse kaliteden şaşmamak gerek. Fakat ben tüm boyalar bir ay idare ediyor diye biliyordum. Çünkü dipler ancak bir ayda geliyor