3+3 hamilelikte ne zaman doktora gidilmeli?

hellim

Guru
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
68
103
293
merhaba hanımlar, 3 h+3 hamileyim. şuan için aksi bir durumum yok beta hcg 53,3 çıktı. ne zaman kadın doğum doktoruna gidilmeli şimdi gitsem erken olur gibi düşünüyorum. bir 2-3 hafta daha beklemeli miyim?

merhaba hanımlar, 3 h+3 hamileyim. şuan için aksi bir durumum yok beta hcg 53,3 çıktı. ne zaman kadın doğum doktoruna gidilmeli şimdi gitsem erken olur gibi düşünüyorum. bir 2-3 hafta daha beklemeli miyim?
5+2de keseyi gördüm 5.haftada kese için 6.haftalarda da kalp atışı için gidebilirsiniz direk kalp atışı ve keseyi birlikte görmek için 6.hafta mantıklı

5-6 hafta arası gidin ki keseyi görebilin yoksa bi anlamı olmuyor

6. Haftada gitmeniz iyi olur. Direk kese ve kalp atışı duyulma ihtimaline yüksek

Ben geçen cuma silik çizgi gördüm kan vermeye gittim.4+4 müşüm.55 çıktı. Dr bi hafta sonra gel dedi. Bu cuma gittim 5+4 de değerin 1900dü karından ultrasonla keseyi gördük.haftaya çağırdı.6 +4 de inş kalbini duyarız. Sizde 5.haftanın sonuna doğru gidin.sonrada 6.haftanın sonuna doğru kalp atışı için gidebilirsiniz.

Back
X