merhaba hanımlar, 3 h+3 hamileyim. şuan için aksi bir durumum yok beta hcg 53,3 çıktı. ne zaman kadın doğum doktoruna gidilmeli şimdi gitsem erken olur gibi düşünüyorum. bir 2-3 hafta daha beklemeli miyim?
merhaba hanımlar, 3 h+3 hamileyim. şuan için aksi bir durumum yok beta hcg 53,3 çıktı. ne zaman kadın doğum doktoruna gidilmeli şimdi gitsem erken olur gibi düşünüyorum. bir 2-3 hafta daha beklemeli miyim?
5+2de keseyi gördüm 5.haftada kese için 6.haftalarda da kalp atışı için gidebilirsiniz direk kalp atışı ve keseyi birlikte görmek için 6.hafta mantıklı
Ben geçen cuma silik çizgi gördüm kan vermeye gittim.4+4 müşüm.55 çıktı. Dr bi hafta sonra gel dedi. Bu cuma gittim 5+4 de değerin 1900dü karından ultrasonla keseyi gördük.haftaya çağırdı.6 +4 de inş kalbini duyarız. Sizde 5.haftanın sonuna doğru gidin.sonrada 6.haftanın sonuna doğru kalp atışı için gidebilirsiniz.