kimse yazmamıs bari ben yazayım arkadasım ben dogum kontrol hapı kullandım ama baska bır saglık sorunu ıcın ardından bebek ıstedım ve hemen hamıle kaldım ama maalesef bebegım 11 hf fılandı ılk kontrolumde ve ölü oldugunu ofrendık doktorlar hap saglıksız gebelıge neden olmaz dıyorlar ama bence sen genede en az 1 adet donemı beklecunkı öğrendim ki aynı durumda ıken sorun yasayan cok fazla gebe kadın olmus
Asuman çok geçmiş olsun çok üzüldüm canım
rabbim hayırlısını tekrar versin inşallah
ben de yaza evleniyorum
bebek için belki birkaç ay beklemek isteyebiliriz
biz de düşünüyorduk yan etkisi olmayan bir korunma yöntemi ne olabilir diye
zira drlar hap icin çok süper diyor baska sey demiyor
demek ki bu yöntemin üstünü cizmeliyim...
baska ne olabilir acaba
spiral dogum yapmamıs kısılerde kullanılabılıyor mu
basarı oranı nedır
Merhaba arkadaşlar..Ben zaman zaman ara vererek 2 sene doğum kontrol hapıyla korundum.Hamile kalmaya karar verince hapı bıraktım.Yalnız doktorlar hapı bıraktıktan sonra 3 ay başka bir yöntemle korunup sonra hamile kalmayı öneriyorlar.Gebelik yaşının doğru tespit edilmesi içinmiş bu.Hemen hamile kalsanızda bir problem olmuyormuş.Ben üç ay sonra ilk denememde hamile kaldım.Şu an 29 haftalık hamileyim.Doğum kontrol hapını gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz ama doktor kontrolünde kullanın bazı kişilere ciddi yan etkileri olabiliyor.Bir de en az hormon içeren hapları tercih etmenizi öneriyorum. :)