3 - 4 aylık bebeği olan anneler

baydogan

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2021
6
4
6
30
Merhaba anneler 3 ay 4 günlük oğlum var ara ara emmesi 5 dk ya düşüyor bazen 10 bazen 20 dk emiyor sizede böyle oluyor mu birde doktor gece emzirmelerini azaltmaya başladı gece 4 5 saatte bir beslememi önerdi uyanmazsa uyandırmamamı söyledi bu süreçte memeler 5 6 saat dinleniyor çok mu fazla dinlendiriyorum sağım yapmam gerekir mi tecrübeli annelerden yardım istiyorum

hıc 3 saatten uzn uyumadı oglum kalktıgı her saaat emzırdım. bazen 10 dk da yettı dedı bazen yarım saaat memede emerek uyumak ıstedı daha 3 aylık bebek o. gece 5 6 saat 3 aylık bebege uzun sure. 4 saat max. benım dr um oyle demıstı. sana 4 5 demıs nasıl 5 6 ya cıkardın ? tepeleme dolar sıkıntı olacagına degıl de cocuk ön sutle beslenır yaglıya gelemeden doyar :) sonra yıne ustune bırıkır onu emzırırsın bu boyle devam eder. ama boşaltıyosa memeyı sıkıntı olmaz

Genelde 4 saati geçmiyor uyuması ama sağım konusunda şüphelerim var sadede

Valla benim kızım da geceleri aralıksız uyuyor şuan 4 aylık 3 aylıktan beri aralıksız uyuyor ben 4 saat geçirmeden uykuda emziriyorum.uyandirmak doğru değil diyor artık bu aylardan sonra da 4 saat normal diyor çoğu uzman.cocuk aç olsa uyumaz ki bağırır uyanır.bence uykusunu çok bolmeyin doktorunuz da öyle dediyse.memeler de artık terbiye oluyor o yüzden öyle şişme tıkanma olmaz artık yakında göreceksiniz ilk zamanki gibi taş gibi sismeyecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…