• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 3-4 yaş kiz çocuk için kar tulumu ariyoruz.Erkek bebek icinde polar uyku tulumu ayrinti mesajda

ciko07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
5.901
817
373
Kiz 3 4 yas icin kar tulumu ariyoruz.
Erkek bebek icin 2 aylik ve 14 aylik daha büyük beden olabilir kaliplar degisebiliyor 6 ay 24 ay gibi polar uyku tulumu ariyorum.
Ama cartersin tulumlari gibi uyguna elinde olan varsa resim yüklerse sevinirim..

Merhaba 3 yas ıcın mavı kar tulumuö var valla ben kızıma dıye almıstım dechatlondan.. Kalıbı buyuk..

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 291
  • image.webp
    image.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 260
  • image.webp
    image.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 209
Kiz 3 4 yas icin kar tulumu ariyoruz.
Erkek bebek icin 2 aylik ve 14 aylik daha büyük beden olabilir kaliplar degisebiliyor 6 ay 24 ay gibi polar uyku tulumu ariyorum.
Ama cartersin tulumlari gibi uyguna elinde olan varsa resim yüklerse sevinirim..
Polat degıl ama ergopouch 1 tog terletmeyen uyku tulumum var ama kız ıcın gıydırır mısınız bılemem;))

Ben de carters 18 ay bedende var 1 kez giyildi sadece.dusunurseniz 25 tl resim ekleyebilirim

Polat degıl ama ergopouch 1 tog terletmeyen uyku tulumum var ama kız ıcın gıydırır mısınız bılemem:KK66:)

Dedigniz marka ne bilmiyorum ama zaten 4 ay önce ariyordum malum bebisler büyüdü 6 ve 18 ay oldular ve yaz geldi kisa kolluyla yatiyolar ihtiyacimiz kalmadi tesekkür ederiz :)
Kiz icin de giydirmezdim zaten ilginiz icin tesekkür ederim.yine de

Dedigniz marka ne bilmiyorum ama zaten 4 ay önce ariyordum malum bebisler büyüdü 6 ve 18 ay oldular ve yaz geldi kisa kolluyla yatiyolar ihtiyacimiz kalmadi tesekkür ederiz :)
Kiz icin de giydirmezdim zaten ilginiz icin tesekkür ederim.yine de
Saglikla buyusunler..

Back
X