3.5 aylik bebegim icin 90 ml az mı? 0

herseyolacaginavarir

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2022
29
4
16
32
Merhaba,
Kizim 3.5 aylik ve 1 haftaya raporum bitiyor ise dönüyorum. Guzel emiyor ama stok icin sağınca iki gogusten 90 ml çıkıyor.
Kızım emdikten 1 saat sinra mizmizkaniyor emzirince sanki açmış gibi istahkaniyor. Sanırım sutum yetmiyir artik. Doktora gidecegim ama manada vermek istemiyorum.

Haklisiniz. Memeyi her dk versem hep emer sanirim memekolik cok seviyor:) yarin doktora gidecegim mamayi soracagim çünkü bu zamana kadar hic mama vermedim. Ise baslayacagim icin ihtiyac olacak sanirim
Siz mamaya ne zaman basladiniz?

Haklisiniz. Memeyi her dk versem hep emer sanirim memekolik cok seviyor:) yarin doktora gidecegim mamayi soracagim çünkü bu zamana kadar hic mama vermedim. Ise baslayacagim icin ihtiyac olacak sanirim
Siz mamaya ne zaman basladiniz?

Ben 5. Gün başladım, sarılık olmuşlardı çünkü. İkizler, 36. haftada doğurdum mememi tutmadılar hiç, hep sağdım. En son lohusalık depresyonu + tek başıma ikizler derken 50. gün sütümü sağmayı kestim ama o zamana kadar önce süt sonra mama veriyordum yani daha çok süt içiyorlardı.

Yani doymuyorsa, süt gelmiyorsa yapacak bir şey yok, mama öcü değil inanın. Benim 3 yaşına kadar emziren bir arkadaşım sürekli övünürdü yanımda “hasta olmayacak, sütümü içiyor”, “hiç mama vermedim.” gibi. 3 yaşta sütü kesti, çocuk 1,5 yıldır dişten tırnağa, enfeksiyona dünya hastalık yaşadı. Maşallah benimkiler 20 aylık olacak, diş dönemi enfeksiyon dışında bir kere eşim grip getirdi eve o zaman hastalandılar

Aynen cok haklisiniz. Mamaya karsi degilim bebegimizin karninin doymasi onemli. Gönül ister 6 ay sadece anne sutu ama calisan bir anne olduğum icin mamaylada destek vermek zorunda kalacagim.
Mesela biraz once 120 ml verdim 1 saat sonra aglamaya basladi bende emzirdim,. Emdi ve uyudu kaldi sanirim acikmis. Sureler az oldugu icjn ve sadece annem bakacağı icin zor olacak

Ben mama verdiğim halde 4 aya kadar 2 saat tok duruyorlardı :/ biraz sık vermek gerekebiliyor.

İçimde yaradır, şöyle kucaklayıp emzirememek… olsun, doysunlar da artık nasılsa bir şekilde geçip gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…