3.5 aylık bebeğim ne yaptıysam emmiyor...

gamze1988

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
54
7
98
kızlar benim kızım 3.5 aylık ilk günden beri ne denediysek emmiyor. 2 ay kadar önce sütüm bitti tamamen mamaya geçtik ama eşim ağzına süt geldiğini söyledi hemen el pompası ile denedim masaj yaptım şuan damla damla geliyor uğraştıkça ama kızım hala goğsume geldiği anda basıyor yaygarayı. Bu duruma çok üzülüyorum.

Bazı bebekler emmiyor. Bende bebekken emmemişim
Sütünüzü biraz daha sağıp gelmesini sağlayın. acıktığında memeyi verin ilk uyurken vermeye çalışın.
Belki biraz çabayla emmeye başlar.
Çok yorucu bir süreç biliyorum ama moralinizi yüksek tutmaya bakın.
Emmiyor diye stres yapıp kendinizi ve bebeği yormayın.

Bazı bebekler emmiyor. Bende bebekken emmemişim
Sütünüzü biraz daha sağıp gelmesini sağlayın. acıktığında memeyi verin ilk uyurken vermeye çalışın.
Belki biraz çabayla emmeye başlar.
Çok yorucu bir süreç biliyorum ama moralinizi yüksek tutmaya bakın.
Emmiyor diye stres yapıp kendinizi ve bebeği yormayın.
maalesef ilk günden beri herşeyi denememe rağmen emmiyor bebeğim. Suan 4 aylık olacak Allah kısmet ederse hala memeye tutmaya çalıştığımda kıyameti kopartıyor. Sutumu istiyor ama emmeden.

Boğazında sorun var bende hekime gidin mümkümse özel olsun

Bnce sutu istiyosa reflusu ilabilir kusmasi falan varmi yada baska rahatsizligi olabilir sadece memeyi wwediginizdemi agliyo ayrintili anlatirsaniz yardimci olabilirim

Boğazında sorun var bende hekime gidin mümkümse özel olsun
çok büyük bir özel hastanede doğum yaptım ve bebeğimin dr u da o hastanede. Her ay rutin kontrollerimiz var. Boğazında bir sorun olsaydı Allah korusun ortaya çıkardı herhalde.

Bnce sutu istiyosa reflusu ilabilir kusmasi falan varmi yada baska rahatsizligi olabilir sadece memeyi wwediginizdemi agliyo ayrintili anlatirsaniz yardimci olabilirim
sutum olduğu donemde sağarak verdim sutu içti maşallah. Ama memeye tutunca kıyamet kopuyordu. Hala zaman zaman denediğimde aynı. Çok aşırı kusan bir bebek değil çok şükür. Bizimki sadece tembellikten emmiyor. Halası da aynıymış. Ucuna geleni yalarmış ama çekmezmiş. Sut kendi aksın istermiş. Benim kızım da aynı. Ne var ki kaynanamda sut bolmuş o yuzden emmiş gorumcem akanı. Benim sutum çok az olduğu için benimki emmedi.

ayakta emzirmeyi deneyin
ayakta oturarak yatarak gece gunduz aç yarı aç hoplayarak bacak titreterek ninni söyleyerek vb her turlu denedim. Maalesef yine de emmedi. Hastanede özel hemşiresi vardı. Hastaneden çıkana dek denedi emzirmeyi. Ve buradan ilk kez bir bebek emmeden çıkıyor dedi.

Back
X