• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3.5 aylık bebek rsv

motherofcat

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
398
Puanlar
18
3.5 aylık bebeğim rsv virüsüne yakalanmış. Burnunu açıyorum saat başı ,bol bol emzirmeye çalışıyorum. Birde yarım doz seyreltilmiş ventolin veriyorum sabah akşam. Başka yapabileceğim bir şey var mı? Çok korkuyorum bir şey olacak diye,nefes alamıyor yavrum. Burnu tıkanıp duruyor bir türlü tam açılmıyor. Ya gece ben uyurken nefessiz kalırsa diye kafayı yiyorum.

Çok geçmiş olsun nefesini izle, eğer karnı içine göçer şekilde nefes alırsa kaburgaların oradaki ciltte çökmeler olursa hemen acile götür.

Ventolin çok sık verme; hırıltı, 38.3 üzeri ateş, beslenememe vs olursa da hemen acil.

Çok geçmiş olsun nefesini izle, eğer karnı içine göçer şekilde nefes alırsa kaburgaların oradaki ciltte çökmeler olursa hemen acile götür.

Ventolin çok sık verme; hırıltı, 38.3 üzeri ateş, beslenememe vs olursa da hemen acil.
Teşekkürler hep gözetim altında tutmaya çalışıyorum. Ventonil çok yan etki yapıyor maalesef. Doktor 3 defa önerdi ben 2 defa kullanıyorum. Kaç günde toparlaması beklenir biliyor musunuz ? Yatış yapılacak diye çok korkuyorum. Doktor kötüleşirse yatışını veririz dedi. 😔

Teşekkürler hep gözetim altında tutmaya çalışıyorum. Ventonil çok yan etki yapıyor maalesef. Doktor 3 defa önerdi ben 2 defa kullanıyorum. Kaç günde toparlaması beklenir biliyor musunuz ? Yatış yapılacak diye çok korkuyorum. Doktor kötüleşirse yatışını veririz dedi. 😔
Sakın yatış verirler diye götürmemezlik yapma. En ufak bir kötüleşmede hastaneye götür. Kaç gün önce tanı aldı? İlk 5-7 günden sonra artık iyileşme evresine girer diye düşünüyorum🙏🏻

Sakın yatış verirler diye götürmemezlik yapma. En ufak bir kötüleşmede hastaneye götür. Kaç gün önce tanı aldı? İlk 5-7 günden sonra artık iyileşme evresine girer diye düşünüyorum🙏🏻
3-4 gün önce aldı. İnşallah geçer dediğiniz gibi. Her geçen gün kötüleşiyor 😔

Back
X