3.5 aylık gebeyim lekelenme mi var anlayamıyorum

Oznuryarasir

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2021
59
22
8
28
Arkadaşlar merhaba öncelikle detaylı bir şekilde anlatacağım için kusura bakmayın ama fikrinize ihtiyacım var. Tuvalete çıktığımda idrarım çok koyu turuncu. Peçeteye de bu koyuluktan geliyor ama turuncu olarak görsem de kırmızı lekelenme mi yoksa çok su içmediğim için idrar mı çok koyu anlamıyorum 5 gün önce muayeneye gittiğimde bebekte bişey yoktu çok şükür. Tedirgin olmalı mıyım yoksa bi doktora gözükmeli miyim sizce

İdrar yolu enfeksiyonu olabilir.
İdrarım cok koyu ve su içmiyorum diyorsunuz.
İdrar testi yaptırın.

Yanlız su içmiyorum diyorsunuz da olmadık işler açarsınız başınıza.
Su içeceksiniz.

bende de böyle hatta koku da oluyor, önemsiz görmüştüm başka bi belirti olmaduğı için , gittiğinizde günceller misiniz lütfen

bende de böyle hatta koku da oluyor, önemsiz görmüştüm başka bi belirti olmaduğı için , gittiğinizde günceller misiniz lütfen
Koku normal diye biliyorum bende ilk haftalardan sonra azaldı ama ilk haftalarımda çok yoğundu. Ki ben günde 3-4 litre su içen biriyim. İdrarım hep beyazdır ama koku felaketti. Maalesef terim de aynı şekildeydi. Ama gittikçe azalıyor dediğim gibi. Size tavsiyem mutlaka idrar yolu enfeksiyonu var mı diye idrar tahlili yaptırın

Koku normal diye biliyorum bende ilk haftalardan sonra azaldı ama ilk haftalarımda çok yoğundu. Ki ben günde 3-4 litre su içen biriyim. İdrarım hep beyazdır ama koku felaketti. Maalesef terim de aynı şekildeydi. Ama gittikçe azalıyor dediğim gibi. Size tavsiyem mutlaka idrar yolu enfeksiyonu var mı diye idrar tahlili yaptırın
su içince geçiyor, bunun bebeğe kötü etkisi çok mu ,ayın 11inde kontrolum daha

Back
X