Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler 3-5 Elibise ama karar veremiyorum!!

Kaety

Çok Şükür, Bin Şükür..
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2012
4.121
753
248
Son anda aklıma geldi resimleri sizinle paylaşmak, bana yardımcı olmalısınız karar veremiyorum :84:
Kuzeninim düğünü var yakın zamanda ( aslında 2 ay var ama 5 aydır elbise bakıyorum :D )
Bütün her yeri gezdim elbiseler pavyondan fırlamış gibi, o abartılı taşlar falan dehşet yani:25: Fiyatlarda ayrı bir facia..
Dedim son çare netten alayım ama sçim yapmak zor bu seferde..
Bildiğiniz uygun fiyatlı abiye sitesi varsa da açığım kızlar

$78510268_tn50_R_3985_0.webp $575931303_824.webp $82838919_tn50_4.webp $82691595_tn50_3.webp $634887856607031250.webp $75304388_tn50_2.webp $82691595_tn50_2.webp

En sondaki elbise çok güzel farklı renklere bakabilirsin.

Hep aynı renk bakmışım cidden
Seviyorum bu tonları, birde başka renk elbise bulamadm istediğim gibi ya
Bende en sonda ki ve boyunlu pudra arasında çeliştim ilk seçenek olarak, teşekkürler..

Üstten üçüncünün pudra rengi yani gülkurusu olsa çok hoş olur bence.
Setrems'te sezon açıldıysa bir uğra derim.
Ben geçen yıl harika bişi beğendim ama alamadım, bu sene de en azından benzeri olur inşaallah. Benim de oğlumun pipi düğünü var, ben de sünnet annesi olarak bir abiye alacağım. 27 yaşında, 170 boyundayım, 60 kg'yim, bana da öneri varsa mutlu olurum.:34:

Üstten üçüncünün pudra rengi yani gülkurusu olsa çok hoş olur bence.
Setrems'te sezon açıldıysa bir uğra derim.
Ben geçen yıl harika bişi beğendim ama alamadım, bu sene de en azından benzeri olur inşaallah. Benim de oğlumun pipi düğünü var, ben de sünnet annesi olarak bir abiye alacağım. 27 yaşında, 170 boyundayım, 60 kg'yim, bana da öneri varsa mutlu olurum.:34:

Gül kurusu var :) $9999999999999999999.webp

Elbiselerin modelleri çok hoş ama ben sonuncunun rengini daha çok beğendim. 2 ve 3 ün rengi bana biraz soluk geldi. Cildinin rengi de çok önemli eğer o tonlara yakında elbiselerin içinde kaybolabilirsin(2 ve 3 ten bahsediyorum :) kısacası canlı tonlar daha güzel gösterir.

bir de eğer çok abartılı modelleri beğenmiyorsan şu anda hepimizin bildiği ünlü markalar sezon arası indirimdeler. hem uygun fiyata hem de çok abartı olmayan elbiseler bulabilirsin.

Onların çoğundan vazgeçtim..birde bu hoşuma gitti, altına ek astar yaptırabilirim :44:
$81537496_tn50_0.webp $81537496_tn50_3.webp

bir de eğer çok abartılı modelleri beğenmiyorsan şu anda hepimizin bildiği ünlü markalar sezon arası indirimdeler. hem uygun fiyata hem de çok abartı olmayan elbiseler bulabilirsin.

Hiç sevmiyorum abartılı, bana kalsa spor bir elbiseyle gidebilirim ama tuaf oluyor işte

en sondaki gül kurusu gibi olana az önce bende baktım bi siteden abimin düğünü var haziranda hala hiç birşey bulamadım... ben dışarıda da birşeyler bakıp öyle karar vereceğim ama gül kurusu güzel. son eklediğin mint yeşli elbise de hoş ama ek astar vs. uğraştırır ;)

en sondaki gül kurusu gibi olana az önce bende baktım bi siteden abimin düğünü var haziranda hala hiç birşey bulamadım... ben dışarıda da birşeyler bakıp öyle karar vereceğim ama gül kurusu güzel. son eklediğin mint yeşli elbise de hoş ama ek astar vs. uğraştırır ;)

Gittigidiyor'dan bakmalısın canım, inanılmaz ucuz yaa 100TL ye abiyeler..
Uğraşırım astar kaç para zaten, tümden beyaz yada krem astar alır ekletirim diye düşündmm :)

Back
X