- 25 Mayıs 2023
- 46
- 9
- 1
- 29
- Konu Sahibi merakediy1i
Arkadaşlar 3,5 haftalık hamileyim dış gebelik değil rahim ultrasonuna girdim. 3 gün önce 397 olan beta HCG şuan 1238 çıktı, normal mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle çok teşekkür ederim, son adet tarihim 28 Nisan ve hesaplayinca 5 hafta olmuyor bu yüzden doktor haftalık hesaplayıp 3,5 haftalık dedi. O zaman 400 çıkmıştı. Üzerinden 3 gün geçti kan verdim 1285 olmuşGenelde 3,5 haftalık gebelik ultrasonda görünmez ama cihazların güncel ve yeni olmasına göre gebelik balarımda hafta hesaplamaları değişiyor. Sizin muhtemelen 5+5 haftalık gebeliğiniz
İki günde 2 katına yada 2.5 katına çıkabiliyor bu oran. Dediğim gibi gebeliğin ilk zamanlarımda beta değeri ve haftalık hesaplamalar sapmalar gösterebilir. H bir şey için stres yapmayın lütfen. Hayırlı uğurlu olsunÖncelikle çok teşekkür ederim, son adet tarihim 28 Nisan ve hesaplayinca 5 hafta olmuyor bu yüzden doktor haftalık hesaplayıp 3,5 haftalık dedi. O zaman 400 çıkmıştı. Üzerinden 3 gün geçti kan verdim 1285 olmuş
Çok teşekkür ediyorum içimi rahatlattinizİki günde 2 katına yada 2.5 katına çıkabiliyor bu oran. Dediğim gibi gebeliğin ilk zamanlarımda beta değeri ve haftalık hesaplamalar sapmalar gösterebilir. H bir şey için stres yapmayın lütfen. Hayırlı uğurlu olsun![]()
Ne demek inşallah çok sağlıklı ve mutlu bir gebelik geçirirsinizÇok teşekkür ediyorum içimi rahatlattiniz![]()
Mrb benin beta hcg 79,4 çıktıı sizce ne demekİki günde 2 katına yada 2.5 katına çıkabiliyor bu oran. Dediğim gibi gebeliğin ilk zamanlarımda beta değeri ve haftalık hesaplamalar sapmalar gösterebilir. H bir şey için stres yapmayın lütfen. Hayırlı uğurlu olsun![]()
Hayırlı olsun 4 haftalık sanırımMrb benin beta hcg 79,4 çıktıı sizce ne demek
3 gün sonra tekrar kan testi uygundur dedilerMrb benin beta hcg 79,4 çıktıı sizce ne demek
Evet hayırlı olsun adet tarihiniz geçti miŞimdi benim sonuç 36.9 referans değeri 5.3 çıktı hamilemiyim