Davranış Bozuklukları 3.5 senedir bitmeyen gece aglamalari

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

ceylin_41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2014
122
19
33
Kizim 3.4 yasinda dogdugundan beri hergece ama hergece aglayarak uyaniyo ne benim dediklerimi anliyo nede beni duyuyo abartmiyorum hergece belki 10 defa aglayarak uyaniyo .Dogdugundan beri aksam yatıp sabah kalktigimi bilmiyorum. Yardim edin cocugu boyle durumda olan anneler varmi acaba

hiç yanyana uyudunuz mu? gün içinde neler yaşıyor? bunları inceleyin...

hiç yanyana uyudunuz mu? gün içinde neler yaşıyor? bunları inceleyin...

Dogdugundan beri yanyana yatiyoruz canim geceleri o kadar cok uyaniyoki odasinda yatiramadim .gun icinde cok hareketli ve geceleri cok ruya goruyor ya istiyorum ya istemiyorum yada korkuyorum diyor ama gun icinde korkacak hicbirsey olmuyo anlamiyorum

Uyku yada Gece teroru diye bisey var yanlis hatirlamiyorsam cocuk nöroloji ye gidebilirsiniz

Okulun psikologuda soylemisti canim gece terörünü hocaya bile goturdum 2 gun iyi sonra yine devam inanin uyumak bile istemiyorum artık benim sinirlerimde bozuluyor uyu uyan ; (((

benim oglumda da var ayni sorun htada en az uc gece yasiyoruz sebebini bende merak ediyorum gercekten gece agladigi surada bizi diymuyor gormuyor ciglik ataraak uyaniyor sanirim cocuk pskiyatrisine gidicez artik

Cok kotu bir durum canim cok ama cok iyi anliyorum seni hergece bir kabus bir gece bitiyo daha aksam olmadan geceyi dusunuyodum yine aglayacak diye kabus resmen. Bende dusundum son zamanlari artik bi pedegoga gotureyim diye ama simdi allaha sukur birkacgundur iyiz geceleri birkac kez agliyor ama uzun surmuyo bunada raziyim ben artık bazilarina gore hoca isi hurafadir ama ben bir kac hocaya goturdum okuttum en sonuncusundan bir fayda gördüm.Istersen sende bi okuttur canim kuzunu birseyden korkmustur birde ben kizima cok bagiriyodum cok kiziyodum buda geceleri ruyasina giriyo aglamasina etki olabilir dusuncesiyle dudakalarimi isira isira sakinlestim kizmamaya basladim artik buda etkisi olabilir. ( bizim kiz cok hareketli inacti ve soz dinlemeyen bir cocuk ) Insallah seninde kuzun duzelir canim.

Cok kotu bir durum canim cok ama cok iyi anliyorum seni hergece bir kabus bir gece bitiyo daha aksam olmadan geceyi dusunuyodum yine aglayacak diye kabus resmen. Bende dusundum son zamanlari artik bi pedegoga gotureyim diye ama simdi allaha sukur birkacgundur iyiz geceleri birkac kez agliyor ama uzun surmuyo bunada raziyim ben artık bazilarina gore hoca isi hurafadir ama ben bir kac hocaya goturdum okuttum en sonuncusundan bir fayda gördüm.Istersen sende bi okuttur canim kuzunu birseyden korkmustur birde ben kizima cok bagiriyodum cok kiziyodum buda geceleri ruyasina giriyo aglamasina etki olabilir dusuncesiyle dudakalarimi isira isira sakinlestim kizmamaya basladim artik buda etkisi olabilir. ( bizim kiz cok hareketli inacti ve soz dinlemeyen bir cocuk ) Insallah seninde kuzun duzelir canim.
hoca işini bilemiyorum pek inanmıyorum ben aslında ama çaresiz kalınca insan derman arıyor işte bunu anlayabiliyorum hatta daha şimdi yine ağladı oğlum aslında çok ama çok hassas bir çocuk ben kardeşine daha çok kızarım bağırırım o emir kadar etkilenmez emire ise daha iyi davranıyorum en ufak şeyleri bile anlayıp kendi dünyasında problem haline getirebilecek potansiyele sahip maalesef ki ben şimdi beklemedeyim takip ediyorum oğlumu bi de işin diğer boyutunu anlatayım oğlumun allerjisi var allerji dr u çiçeklere olan alerjisinden dolayıda gece ağlayabileceğini söylemişti şimdi ilaçlarımızı kullanıyoruz ilaç lar etkisini gösterecekmi bakıcam durumuna göre pedagoga götürmeyi düşünüyorum inşallah bu sorunu atlatabiliriz

Evet insan caresiz kalınca ne duysa yaiyor malesef canim insallah oglusun düzelir rahat aglamasiz huzur dolu geceler olur aksam yatip sabah kalkan bir cocuk insallah canim.

Back
X