Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MERHABE , BENİM OĞUM HEMEN HEMEN 3,5 YAŞINDA KİLOSU YAKLAŞİK 18 KİLO. ACABA KIZINIZ DAHA FAZLA KILO MI ALMASI ISTIYORSUN???Arkadaslar kizim 3,5 yasinda aslinda zayıf değil 18.700 kg suan ama masele şu bundan 1 yil önce de yine aynıydı.hasta olduğunda çocuk dr una sormuştum boşver almasin deyip gecti.ayni durumu yaşayan varmı? Çıldırmış durumdayim
Hayir tabiiki amacım daha fazla kilo almasinj saglamak degil sadece 1 yil boyunca 100 gr bile almamasinin normal olup olmadigini anlayamıyorumMERHABE , BENİM OĞUM HEMEN HEMEN 3,5 YAŞINDA KİLOSU YAKLAŞİK 18 KİLO. ACABA KIZINIZ DAHA FAZLA KILO MI ALMASI ISTIYORSUN???![]()
Yenek olayı cok değişken belli olmuyor genel olarak hareketli birde bu zamana kadar normalin üstünde gitti tabiiki fazla kilo hos degil ama biranda durması düşündürüyorYEMEK GÜZEL YIYOR MU? ÇOK MU HAREKETLI:???
Cnm genel olarak yedigi sey makarna ve pilav zatn ysni normalde de aksamlari yiyorMAKARNA HER AKŞAM VER. ÇÜNKU KILO ALDIRIYOR. BIR HAFTA SONRA YENI KILOSUNA BAK
Yani daha öncede boyle olmusti aksamlari cicibebe sut veriyodum almıştı kilo simdi normal olduğu için kilosu hemen kilo aldirmak gibi yani hızlı kilo aldirmak gibi de çaba sarfetmedim.acaba bu kadar uzun süre hic kilo almayan çocuk varmi diye merak ediyorum. Ne bileyim baska bir dr a gitmelimiyiz yoksa olabilir biseymiO ZAMAN INTERNETTAN BAK HANGI GIDALAR KILO ALDIRIYOR ONA AKŞAMLAR YEYDIR. KILO ALIR BENCE
Cnm tesekkur ederim evet boyuda normal 99 cm 1 m falan.önceden kilo normalden fazlaydı poposunu kaldiramiyordu simdi ordan oraya zıplayıp duruyo.o kadar çok kosturuyo ki sucuk gibi terliyo.senin kizindami kilo almıyorYok gayet iyi kilosu almasin bosver..hareketli olduğu için almaz benim kızım gibi..önemli olan boyu normalse sıkıntı yok
Evet canım boyu normal kilosu az dort buçuk yaşında o da..hatta 17 kilo civarı senin kızdan az ben dert etmiyorum artikCnm tesekkur ederim evet boyuda normal 99 cm 1 m falan.önceden kilo normalden fazlaydı poposunu kaldiramiyordu simdi ordan oraya zıplayıp duruyo.o kadar çok kosturuyo ki sucuk gibi terliyo.senin kizindami kilo almıyor
Saol cnm ben zaten zayıf diye dusunup uzulmedimde iste 1 yil boyunca kilo aliminin olmaması tugaf internette alması gerekir falan filan yazınca telaslandim açıkcasıEvet canım boyu normal kilosu az dort buçuk yaşında o da..hatta 17 kilo civarı senin kızdan az ben dert etmiyorum artik
Tabiikide saglikli beslendiğini bilmek güzel ama yedikleri nereye gidiyo diye düşündüğüm icin takıldım sadece yoksa biraz cicibebe sut bıldırcın yumurtası kolo aldırıyor ama amaç fos bj şişlik değilBenim kizim tam 3 yasinda ve 16 kilo benim kizim zayif mi simdi ekmek bir tek kahvaltida veriyorum onun disinda ekmek vermemeye ozen gosteriyorum yemeklerini kiymali ve kemik suyu ile yapiyorum ...cevizi findik ve badem ihmal etmem gunluk mutlaka yer...
Kola , cay , meyve suyu hic bilmez asla icirmedim...gunluk kucucuk minimix cikolta hakki var bu kadar...
Onemli olan iyi besin almasi kilo onemli degil diye dusunuyorum.....kilo aldirmak kolay daya hamur isi ve seker bir hafta bir kilo bile alir...