Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba. Bende 11 martta 3. Asilamami oldum.bekliyorum..sizde durum.nedirMerhaba arkadaşlar. Aramızda 3. Aşılamayı yaptıran var mı. Ben bir hafta önce 3.yü yaptırdım bekliyorum. Sizlerde durum nedir
Benim tuttu bu sefer. Kalp atışını duymayı bekliyoruz. 13. Gunu kan verip öğrendimMerhaba. Bende 11 martta 3. Asilamami oldum.bekliyorum..sizde durum.nedir
Hayırlı olsun sorun neydiBenim tuttu bu sefer. Kalp atışını duymayı bekliyoruz. 13. Gunu kan verip öğrendim
Hayırlı olsun sorun neydi
Sebepsizdi canım. Eşimde de bende de sorun yoktuHayırlı olsun sorun neydi
anladim 3temi tuttu maaşallah neguzelSebepsizdi canım. Eşimde de bende de sorun yoktu
3 senelik evliyim 2.5 senedir istiyoruz. Rahîm filmi tedavilere başlamadan çekildi. 3. De nasip oldu vakti varmış demekki. Sizin sorun nediranladim 3temi tuttu maaşallah neguzel
Rahimfilmi cekildinmi kacyildir istiyordunuz
bendede yok sorun3 senelik evliyim 2.5 senedir istiyoruz. Rahîm filmi tedavilere başlamadan çekildi. 3. De nasip oldu vakti varmış demekki. Sizin sorun nedir
Rahat olmaya çalış gerçekten kafan rahat olsun. Bizim belki de biraz psikolojikti. Ben çok kafaya takiyorum bazı şeyleri. Hayatımı değiştirmeye çalıştım biraz. Ne kadar etkili oldu bilmiyorum. 3. Asilama yapılmadan once eşim proxeed plus diye bi ilaç kullandı. Doktor tavsiye etmişti denemek istedik.bendede yok sorun
Ben gecenay rahimfilmi cekildim doktor korun dedi nisanda denicm 4aydene dedi olmazsa bende asilamaya gececem
stresiyim ben çokRahat olmaya çalış gerçekten kafan rahat olsun. Bizim belki de biraz psikolojikti. Ben çok kafaya takiyorum bazı şeyleri. Hayatımı değiştirmeye çalıştım biraz. Ne kadar etkili oldu bilmiyorum. 3. Asilama yapılmadan once eşim proxeed plus diye bi ilaç kullandı. Doktor tavsiye etmişti denemek istedik.
Insan bazen elinde olmadan kafaya takıyo dusunuyo uzuluyo. Ama bunu kontrol altına almak gerekiyor. Zor ama malesef once iş kafada bitiyorstresiyim ben çok
haklisin cnm rabbim sana saglikli büyütmeyi nasib etsinInsan bazen elinde olmadan kafaya takıyo dusunuyo uzuluyo. Ama bunu kontrol altına almak gerekiyor. Zor ama malesef once iş kafada bitiyor
Nasıl bakalım daha yolumuz uzun :) allah yüzümüzü güldürsünhaklisin cnm rabbim sana saglikli büyütmeyi nasib etsin
amin hepimiziNasıl bakalım daha yolumuz uzun :) allah yüzümüzü güldürsün