• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 3. Aşılamam tuttu:):)hamileyim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Bdsayar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2014
506
863
128
Kızlar hepinize bol şans sormak istediğiniz bişey olursa mutlaka yardım etmek isterim dilerim rabbimden evlat isteyen herkeze aratmadan verir ben 9 aylık tedavi sonrası hamile kaldım inş sağlıklı hayırlısıyla evladımı kucagıma alırım...

Kızlar hepinize bol şans sormak istediğiniz bişey olursa mutlaka yardım etmek isterim dilerim rabbimden evlat isteyen herkeze aratmadan verir ben 9 aylık tedavi sonrası hamile kaldım inş sağlıklı hayırlısıyla evladımı kucagıma alırım...

hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallah benim içinde dua et

gözün aydın canım inşallah saglıklada kucağına alırsın.. 3. aşılamanmıydı kaç yıllık velisin

canım hayırlı olsun benmde aşılamam 12. günü yaptım 41,5 çıktı yarın tekrar yapcam senin değerin kaç çıktı 12. gün...tebrik tekrardan

Rabbim tamamına erdirsin inşallah.. Kucağında vıyakladığı günlerini de gör inşallah :nazar::emir_bebek:Ve Allah'ım kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın inşallah...

saglıkla kucagına alırsın inşallah.tebrikler.darısı başımıza.bende ilk aşılamamı oldum ama olmazsa en fazla bi kz daha deneyim diyorum.ne dersin 3 kere denemek dahamı mantıklı acaba?

hayırlı olsun. inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Bende yarın aşılamaya gideceğim. darısı başıma.

rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin hayirli evlatlarin olsun insallah allh sana bol bol cocuk nasip etsin saglikli ve hayirlisindan amiiiiiiin:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım hayırlı olsun benmde aşılamam 12. günü yaptım 41,5 çıktı yarın tekrar yapcam senin değerin kaç çıktı 12. gün...tebrik tekrardan

Cnm bn gene tutmadı die yaptırmadım beta hcg adet günümü bekledim adet günümde gecince aşılamanın 22. Günü beta 1339 cıktı cnm

saglıkla kucagına alırsın inşallah.tebrikler.darısı başımıza.bende ilk aşılamamı oldum ama olmazsa en fazla bi kz daha deneyim diyorum.ne dersin 3 kere denemek dahamı mantıklı acaba?

Bn bu seferde olmadı ddim öyle gittim testeki zaten baya gecti günüm amaşunu söyleyebilirim ilk iki aşılamamda kasık agrısı gaz sancısı cok cekmiştim bu aşılamamda hiç bişey olmadı o kadar rahat gecirdimki anlatamam yani söyliyeceğim şuki belirti aramayın bn 3 de bunu yaptım oldu

konu sahibi arkadaşım hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağına da alırsın bende 3.aşılamamı oldum bugün 10.günüm inşallah benimki de tutmuştur Allahım....tüm isteyenlere de bana da hayırlı evlatlar ver Allahım amin:16:

Back
X