Burun yamukluğu aşırı mu belirgin?Nefes almada probleminiz varsa revizyon düşünebilirsiniz fakat yoksa ödemler geçtiğinde yamukluk da absürt vir yamukluk değilse bence getek kalmayacaktır.Bu arada burnum yamuk ,Burun delikleri arasında aşırı belirgin bir asimetri var ve kısa, aşırı kavisli ...Ön profilden de kocaman ve sarkik
Burnum sürekli akıyor, burnumdan nefes alamıyorum. Burnun sağ kanadında kesi izi bırakılmış. Sağ kanat çökmüş...Revizyon olacam ama 1 yıl beklemek bana çöl zor geliyorBurun yamukluğu aşırı mu belirgin?Nefes almada probleminiz varsa revizyon düşünebilirsiniz fakat yoksa ödemler geçtiğinde yamukluk da absürt vir yamukluk değilse bence getek kalmayacaktır.
Zor biliyorum fakat dışardan kendinizi soyutlamayın lütfen gerekirse burnunuza bant yapıştırarak dışarı çıkın ki buna gerek olacağını da düşünmüyorum(asla çıkamam diyorsanız en azından bantla denersiniz)3.ayım demiştiniz 7 ay sonrasına revizyon yaptırabilirsiniz şimdilik sınavınıza odaklanın tek gayeniz o olsun.6. Ayda revizyon yapanda var ama en iyisi 1 yılı beklemek olacaktır.Burnum sürekli akıyor, burnumdan nefes alamıyorum. Burnun sağ kanadında kesi izi bırakılmış. Sağ kanat çökmüş...Revizyon olacam ama 1 yıl beklemek bana çöl zor geliyor
Zor biliyorum fakat dışardan kendinizi soyutlamayın lütfen gerekirse burnunuza bant yapıştırarak dışarı çıkın ki buna gerek olacağını da düşünmüyorum(asla çıkamam diyorsanız en azından bantla denersiniz)3.ayım demiştiniz 7 ay sonrasına revizyon yaptırabilirsiniz şimdilik sınavınıza odaklanın tek gayeniz o olsun.6. Ayda revizyon yapanda var ama en iyisi 1 yılı beklemek olacaktır.
Çok çok geçmiş olsun öncelikle bazı devlet doktorları da revizyon yapıyor.sanaldan bir kızla konuşuyordum devlet doktoruna ücretsiz revizyon yaptırmıştı bence devlette de iyi bir doktor bulabilirsiniz o yüzden şu anlık işin maddi boyutunu düşünmeyin lütfenÇok zor ...Ailemi de ikna edene kadar canım çıkmıştı. Hiçbir doktorun bu burnu düzeltebileceğini düşünmüyorum artık. Her şey gittikçe daha da pahalı oluyor .Ne yapacam hiç bilmiyorum .Bazen burnumun acısı beynime vuruyor .Doktorum antep fakülte hastahanesinde ve aşırı ilgisiz
Etrafımda hiç iyi doktor olduğunu düşünmüyorum. Ankara da iyi doktor olabilir ama burda cidden yok ya .Sadece işin parasında olan insanlar .Kimsenin kimseyi düşündüğü yokÇok çok geçmiş olsun öncelikle bazı devlet doktorları da revizyon yapıyor.sanaldan bir kızla konuşuyordum devlet doktoruna ücretsiz revizyon yaptırmıştı bence devlette de iyi bir doktor bulabilirsiniz o yüzden şu anlık işin maddi boyutunu düşünmeyin lütfen
Size özelden yazdım bi bakarmısınızEtrafımda hiç iyi doktor olduğunu düşünmüyorum. Ankara da iyi doktor olabilir ama burda cidden yok ya .Sadece işin parasında olan insanlar .Kimsenin kimseyi düşündüğü yok
Mesajınızı gördüm. Şu an göz altim mosmor hiç iyi bir durumda değilim. Yarın kuaforler kapalı olduğu için çarşamba kuaförden sonra söz burnumu atacam .Ama telefondan çok da belli olmuyor ama çökmüş burun kanadı her telefonda çok bariz görünüyor. Çarşamba atmaya çalışıcam. Düşünmekten kafam ağrıyor.Size özelden yazdım bi bakarmısınız
Tamamdır ben size attım bı bakınMesajınızı gördüm. Şu an göz altim mosmor hiç iyi bir durumda değilim. Yarın kuaforler kapalı olduğu için çarşamba kuaförden sonra söz burnumu atacam .Ama telefondan çok da belli olmuyor ama çökmüş burun kanadı her telefonda çok bariz görünüyor. Çarşamba atmaya çalışıcam. Düşünmekten kafam ağrıyor.
Göz altim düzenli uyuyamayıp, yemek yememekten kaynaklı. 2 aydır uyuyamıyorum3 ay geçmesine rağmen mi morluklarınız var?
Sanırım doğal olarak göz altlarınız mor.
Doktorum tam bir mal .Allah belasını versinBen normal ameliyat oldum. 2 seneye yakın burnumda hafif de olsa ağrı oldu. İlk zamanlar çok takıyordum, kanıyordu vs. Tüm günümü burunla geçiriyordum. Saldım gittim sonra. Vaktime yazık oldu o kadar.
Bir de herkes kendi kusurunu katbekat fazla görür. Belki o kadar da kusurunuz yoktur. Kendinize güvenmezseniz başkaları da kusurlarınızı görmeye başlar. Revizyon için beklemeye devam edin. Hala iyileşme aşamasında o bölge.
Nefes alamıyorsanız ilaç kullanmak için gidin. Burun için masajlar oluyor sanırım. Ödemler daha çabuk atılıyormuş. Doktorunuzdan teyit alıp onu deneyebilirsiniz.
Kim bu ?? Baskalarin başına gelmesin !!! tecrübesiz deneye deneye öğreniyorsa.Doktorum tam bir mal .Allah belasını versin
Düşüklüğü konusunda birşey diyemeceğim benim de düştü yada ödemler aşağı indi ondan öyle görünüyor olabilir .Okuduğum ve gördüğüm resimlere bakarsak her iki ihtimalde olabilir bunun için en az 1 yıl beklememiz gerekiyor .Bu arada burnum yamuk ,Burun delikleri arasında aşırı belirgin bir asimetri var ve kısa, aşırı kavisli ...Ön profilden de kocaman ve sarkik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?