3 ay oldu hala ilişkiye giremiyorum

sonkafautucu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
550
374
103
Evet kızlar belki kimileriniz içinden dalga geçicek ama inanın o kadar zor geliyo ki artık gücüm kalmadı her seferinde hayal kırıklığı hüsranla sonuçlanmasindan bıktım ne denediysem olmuyo öyle yoruldum ki artık sevişirken bile zevk almiyorum.. Neden böyle oluyo bana yardımcı olun eşimi çok seviyorum ama olmuyo sevişmeyi uzunda tutsak o işe gelince bütün isteğim kaçıyo böyle oluncada acımasından korkuyorum sanki içerim parçalanacak bu nasıl bi psikoloji nasıl atlaticam bunu?

Bu arada ilk geceyi yaşadık yani hıç yapmadim değil zar zor atlattik yani bi kere oldu ama ondan sonra bi daha yapamadım ilk gece acıda duymadım tam ne olup bittigini anlamadim bile çok kisa surdu yinede korkuyorum aslında tam bozulup bozulmadigindanda emin değilim içime girdikten sonra fazla durmadan çıktı ve bir iki damla kan geldi.

Toplumumuz, kadına yönelik baskı. leş namus kavramı vesaire bunlara girersem çıkamam ama ne kadar zararlı olduğu burada açılan bu tarz konulardan belli.
Sevdiğin insanlasın ve bu zevkli bir şey. Öyle iç parçalayan, mahveden bir şey olsaydı herkes evliliğinin yahut ilk ilişkisinin gecesinde soluğu acilde alırdı. Çoğu zaman acı bile duyulmaz. Alkol kullanıyorsanız gevşemek için kırmızı şarabı tavsiye ederim, kullanmıyorsanız da keyifli bir günden sonra kafanız tamamen boşken ve bunu büyütmeden deneyin.

Zaman kaybetme cinsel terapist git senin gibi bu skntyi yaşıyan çok insan var tedavisi de var bosa günlerini zehir etme

Terapistlerle ilgili videolar izledim parmak deneyin falan diyo onu asla yapamam :(

Bir terapistte gitmeyi düşünün, bu sorunu bir şekilde atlatamazsanız, evliliğinizde ciddi sorunlar oluşacaktır.Evliliğin asli amacı cinsellik ve neslin devamıdır unutmayın.
Alkole karşı değilseniz biraz alkol gevşeyip rahatlamanıza yardımcı olur.Ilık bir duş sonrasında dinlendirici müzik de rahatlatabilir.
Ayrıca ilk günden deprem olmuş gibi sarsılmayı beklemeyin,zamanla daha çok zevk alırsınız.ilk zamanlar rahat olmayıp kendinizş kasarsanız acı duyabilirsibiz.
Terapiste gidemem,alkol vs alamam,onu yapamam bunu yapamam derseniz kimse size yardımcı olamaz.

Bu sıkıntıyı atlatmış biri olarak konusuyorum . Kesinlikle bir psikologa gitmelisin . Hadi gidemiyorum dersen buradaki vajinismus konusunu kesinlikle okumali ve uygulamalisin. Korkudan isteksizlik oluyor yani tetikliyor . Umanrim sorununu benim gibi 1.5 seneye yaymazsin..

Back
X