3 Ay sonra

Aynı duyguları paylaşıyorum ilaç mı kullansam diyorum namaz kılmaya çalışıyorum sırf hatırlarım diye dua bile etmeye korkuyorum Allah yardımcımız olsun inşallah tek çare dua ama Allah aşkı kimseyle olup kimseye zaten zarar veremem aklımdan bile geçirmem evet yalnızlık onun sürekli gözünün önüne gelmesi çok zor..

evet cok zor ama Zaman herseyin ilaci.. zamanla gececek.. güzel günler görecegiz.. ben düsünüyorum, insanlar evlatlarini kaybediyor, analarini babalarini kaybediyor da yasamaya calisiyolar, hayata tutunuyolar, ben bir gereksiz icin bu kadar yipratiyorum kendimi..

ve bazen güzel seyler düsünüyorum buda beni huzurla dolduruyor.. bu kötü günleri yasamadan, güzel günlerimin kiymetini bilemem heralde diyorum, belki ileride cocuklarim olacak, mini mini, bir insana Hayat verecegim.. güzel anilarim olacak, güzel yerler görecegim, güzel tatlar alacagim.. bunlari düsünmeye calisiyorum, sonucta bir ömür karanlik gecmez heralde degilmi? :KK17: bu böyle sürüp gitmez bence.. :KK51::KK51:

evet cok zor ama Zaman herseyin ilaci.. zamanla gececek.. güzel günler görecegiz.. ben düsünüyorum, insanlar evlatlarini kaybediyor, analarini babalarini kaybediyor da yasamaya calisiyolar, hayata tutunuyolar, ben bir gereksiz icin bu kadar yipratiyorum kendimi..

ve bazen güzel seyler düsünüyorum buda beni huzurla dolduruyor.. bu kötü günleri yasamadan, güzel günlerimin kiymetini bilemem heralde diyorum, belki ileride cocuklarim olacak, mini mini, bir insana Hayat verecegim.. güzel anilarim olacak, güzel yerler görecegim, güzel tatlar alacagim.. bunlari düsünmeye calisiyorum, sonucta bir ömür karanlik gecmez heralde degilmi? :KK17: bu böyle sürüp gitmez bence.. :KK51::KK51:
İnşallah hayallerine kavuşursun tabiki doğru düşünüyorsun bir ömür karanlık gitmez hayatı insana değil insanı hayata yüklemek lazımdı ben hata yaptım kendim gbi sandım yürekten sevdim. Dediğin gbi anne baba acısı evlat acısı hiç bi şey yerini tutmaz. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.

Ben sana seni seviyordur, sana nispet yapıyordur, o kız numaradır demedim, demeyeceğim de.
Seninle tartışmak gibi bir niyetim yoktu, ama kızdırdıysa mesajlarım, kızdırsın.
Bir insana yapılacak en büyük kötülük, ona yanlış umut vermektir.
Belki yazdıklarım yüzüne atılmış tokat gibi hissettirdi, öyledir çünkü gerçekler acıtır.
Bu arada aynı şey başıma gelsin diye dua etmişsin. :KK14:
Aynı şey benim başıma geldiğinde, ben senin gibi kendimi kandırmadım. Karşımdaki kızın da bir suçu yok, Allah mesut etsin dedim, geçtim.
Yine de sen bedduanı gönül rahatlığıyla edebilirsin, rahatlatacaksa buyur et. Ne diyeyim?

arkadaş aynı duayı bana da etti.... üstelik acımasız ya da kaba bir yorum da yapmamıştım... anladığım kadarıyla tüm dünyayı kendi inandığı doğrulardan ibaret sanan insanlardan birisi kendisi... bu sebeple sevgilisi o kızla evlense bile bizimkisi" bana nispet evlendi" diyecek..... olabilir,,,dünya hali bu..herkesin başına aynı şey gelebilir... beni de sevgilim yarın, seni sevmiyorum artık diyerek bırakabilir... ama bunun ardından beni güzellikle teselli etmek isteyen ve gerçeği görmemi sağlamay çalışan insanlara "sizin başınıza da aynısı gelsin emiiiiii?" tarzında beddularda bulunmazdım ben...

Merhaba kızlar yazma ihtiyacı hissettim..Daha öncede konu açmıştım ama okumayanlara özetleyim kısaca...Yaklaşık 3 ay oldu biz ayrılalı, hala rüyalarımda ailesini ve onu görmek istemediğim halde görüyorum.. Neden anlamıyorum kabus oldu güne kötü başlıyorum dua ediyorum ama aynı değişmiyor.. Severek ayrılmıştım kızgınlık anıydı sıradan bir tartışmaydı... Aramızda geçen her şeyi ailesine anlatmasından ve istemediğim şeylerde bana baskı yapmasından bıkkınlık geçirmiştim sinir anımda bitti yazmış ayrılmıştım, ama neden bitti dedin diye kızmamış sormamıştı... 2 senelik nişanlı insanlar bu kadar mı kolay ayrılırdı her şeyi paylaştığım gözümün ondan başka kimseyi görmediği.. Seviyordu emindim hemde çok yoksa insan nasıl merkezi yapardı bir başka insanı nasıl üstüne düşerdi bu kadar çok? sonra ayrıldık ondan bekledim bir kaç kelime ertesi gün yakınıma benden ayrılmak istemediğini söylemiş haberim olmamasını söylemişti. Bekledim hiç bir tepki vermedim bilmiyormuş gibi yaptım.. Aradan 4-5 gün geçti bana takılan altınları istedi.. 4-5 günde ne değişti bilmem.. 1 ay sonra da facende olan eskiden tanıdığı benimde tanıdığım kızla çıkmaya başladı .. Beni tanımazken onu tanıyordu komşu kızıydı benimle değil onunla nişanlanabilirdi hem o kızında hayatında biri yoktu yani gayet müsaitti herşey.. Yani ona aşık olsa zaten ben hiç olmazdım hayatında.. Yani hiç sevmediği bir insanla benden ayrıldıktan 1 ay sonra çıkmaya başladı Allah'a sevk ettim.. O kadar değer kıymet sevgi emek verdim ki bu kadar kolay vaz geçilmeyi beklemezdim 1 adım atsa koşardım ona.. Belkide ben görmek istemedim belki o böyle bir insan.. 3 ay sonra bu gün gittiğim kurstan birisi bana aşık olduğunu artık içinde tutamayacağını söyledi.. Anlattım ona kalbim kangren olmuşken sana yaklaşamam seni üzmek istemiyorum olmaz dedim.. Nişanlımın yaptığını ben asla yapamazdım sevmezken bir insanı kullanamazdım..Nişanlım hangi insan olduğu fark etmez deyip çivi çiviyi söker sözüne mi inanmıştı yoksa acı ama hep ben sevildiğimi mi sanmıştım yoksa onunda mı canı acıyor bi şekilde mecbur mu hissediyor kendini bilmiyorum hayat ihtimallerle dolu bense bu acının benim için imtihan olduğunu düşünüp ne kadar içim çok ama çok yansa da sabrediyorum..Umarım açıklayıcı olmuştur..Belki gönülden sevenlerde bir gün mutlu olur.. Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim güzel bayanlar...
Merhaba canım ilk evvel kendini bu kadar sorgulama . çünkü kabuslar vs hepsi ondan .. eskileri ver yeniyi al. bırak kalsın bitsin .hayat güzel yaşamaya değer .hiçbir güzellik bitmedi tamam belki senin söylediğin sözden bitti zira bilmezmisin erkekler çok da sevse çabuk unuturlar hele ki tavır yapan sürekli tartışan birini deli gibi de sevse fedakarlık bir yere kadar onlar için. senden ümidi bitmiş . onu suçlama olay böyle gelişmiş. Ama güzel yanından bak belki olsa daha kötü çıkmazlar olacak tı. ne biliyim belki daha mutlu bir hayatın olacak.. ama unutma insan irade ile hayatına yön verir elbet eme Allah bu yazgıyı biliyor. belkide geri san dönecek ama sen ona tüm kapıları kapatmışken mi? ilk evvel ne isteyip istemediğine karar ver ondan önce şu sorguları bırak. Allahını sversen ne kadar daha geçmişte yaşayacaksın. bugünü yaşa ne istiyorsun iki elinin arasına başını al ve düşün.

Boyle ayrilip hemen evlenenler de var.benim bir arkadasim sevgilisinden ayrilmis.ve hemen bir baskasiyla sirf ona inat kacmis.ve simdi kocaman cocuklari var.kactigi icin de babasi halen konusmuyor.
Sevdigi kiside evlenmis.kendi de mutsuz.
Birkez dunyaya gelve bir hic ugruna hayatini mahvet.olurmuu boyle.of offf.

arkadaş aynı duayı bana da etti.... üstelik acımasız ya da kaba bir yorum da yapmamıştım... anladığım kadarıyla tüm dünyayı kendi inandığı doğrulardan ibaret sanan insanlardan birisi kendisi... bu sebeple sevgilisi o kızla evlense bile bizimkisi" bana nispet evlendi" diyecek..... olabilir,,,dünya hali bu..herkesin başına aynı şey gelebilir... beni de sevgilim yarın, seni sevmiyorum artık diyerek bırakabilir... ama bunun ardından beni güzellikle teselli etmek isteyen ve gerçeği görmemi sağlamay çalışan insanlara "sizin başınıza da aynısı gelsin emiiiiii?" tarzında beddularda bulunmazdım ben...
İnsanları galyana getirmeye çalışan tip .. Konumun altında geyik yapan kim ben miyim..Artık yorum yapmasan bunu istemiştim başka bir şey bul kendine uğraşcak..

Son düzenleme:
Merhaba canım ilk evvel kendini bu kadar sorgulama . çünkü kabuslar vs hepsi ondan .. eskileri ver yeniyi al. bırak kalsın bitsin .hayat güzel yaşamaya değer .hiçbir güzellik bitmedi tamam belki senin söylediğin sözden bitti zira bilmezmisin erkekler çok da sevse çabuk unuturlar hele ki tavır yapan sürekli tartışan birini deli gibi de sevse fedakarlık bir yere kadar onlar için. senden ümidi bitmiş . onu suçlama olay böyle gelişmiş. Ama güzel yanından bak belki olsa daha kötü çıkmazlar olacak tı. ne biliyim belki daha mutlu bir hayatın olacak.. ama unutma insan irade ile hayatına yön verir elbet eme Allah bu yazgıyı biliyor. belkide geri san dönecek ama sen ona tüm kapıları kapatmışken mi? ilk evvel ne isteyip istemediğine karar ver ondan önce şu sorguları bırak. Allahını sversen ne kadar daha geçmişte yaşayacaksın. bugünü yaşa ne istiyorsun iki elinin arasına başını al ve düşün.
Çok teşekkür ederim yorumun için sanki biraz taze 3 ay kadar oldu kafam karışık anılar aklıma geliyor bir doktora gitcem belki rahatlatıcı hap falan alabilirim tek istediğim onu unutmak haklısın geçmişe asla bakmak istemiyorum kendime çok kızıyorum..

Boyle ayrilip hemen evlenenler de var.benim bir arkadasim sevgilisinden ayrilmis.ve hemen bir baskasiyla sirf ona inat kacmis.ve simdi kocaman cocuklari var.kactigi icin de babasi halen konusmuyor.
Sevdigi kiside evlenmis.kendi de mutsuz.
Birkez dunyaya gelve bir hic ugruna hayatini mahvet.olurmuu boyle.of offf.
Bunun örneği çok canım kesinlikle bu hatayı yapmamak için beklicem sırf unutmak için birine evet demek kendine ve o insana yazık etmekle eş değer ne yazık ki çok teşekkür ederim yorumun için..

Back
X