3 Ayda 40 Kilo Verdiren Diyet Listesi

KadinlarKulubu

Popüler Üye
Pro Üye
21 Ağustos 2011
5.186
592
198
Vermesi gereken kilo fazla olanlar için bugün bir diyet listesi önereceğiz. Bu diyet listesi ile beraber 3 aylık bir süre içerisinde 35-40 kilo verebilirsiniz. Diyetimiz hem uzun hem de fazla kilo verdirdiği için bu diyetin mutlaka bir ön sağlık taraması yapılarak ve bir uzmana danışılarak yapılması gerekiyor. Bu konuda okuyucularımızın hassas olmalarını özellikle istiyoruz. İlk olarak bir uzmana danışın ve daha sonra bu diyete başlayın. Bu diyeti yaparken aynı zamanda düzenli olarak egzersiz de yapmamız gerekiyor. Özellikle kalıcı olarak bu kiloları vermek istiyorsanız egzersiz ile diyeti desteklemelisiniz. Egzersiz olarak hafif tempoda koşma veya günde 30-40 dakika tempolu yürüyüş yeterli olacaktır. Aynı zamanda diyet boyunca günde 2-2,5 litre kadar su da içmelisiniz. İsterseniz konuyu fazla uzatmadan diyetimize geçelim.

1. Gün
Kahvaltı: 1 dilim yağsız beyaz peynir, 3-5 adet siyah zeytin, 1 dilim kepek ekmek, şekersiz çay
Öğle Yemeği: 1 porsiyon sebze yemeği, 1 kase az yağlı yoğurt
Akşam Yemeği: 1 porsiyon sebze yemeği, 1 kase yoğurt, yağsız mevsim salata
Ara Öğün: Yeşil çay

2. Gün
Kahvaltı: 1 adet katı yumurta, 1 adet domates, 1 adet salatalık, 1 dilim kepek ekmek, şekersiz çay
Öğle Yemeği: Ton balığı ve mevsim salata
Akşam Yemeği: Sebze çorbası, meyve

3. Gün
Kahvaltı: 1 dilim az yağlı beyaz peynir, 1 çay kaşığı reçel, 1 dilim kepek ekmek, şekersiz çay
Öğle Yemeği: 2 adet galeta, 1 adet domates, 1 adet salatalık, şekersiz bitki çayı
Akşam Yemeği: Izgara tavuk, 1 kase az yağlı yoğurt, 1 adet elma

4. Gün
Kahvaltı: 1 dilim yağsız beyaz peynir, 3-5 adet siyah zeytin, 1 dilim kepek ekmek, şekersiz çay
Öğle Yemeği: Sadece meyve (Çeşitli meyvelerden tüketebilirsiniz.)
Akşam Yemeği: 1 porsiyon sebze yemeği, 1 kase az yağlı yoğurt, 1 dilim kepek ekmek

5. Gün
Kahvaltı: 1 adet katı yumurta, 1 adet domates, 1 adet salatalık, 1 dilim kepek ekmek, şekersiz çay
Öğle Yemeği: Kuru atıştırmalıklar (kuru üzüm, kuru kayısı vb.), şekersiz yeşil çay
Akşam Yemeği: Haşlanmış tavuk, 1 su bardağı ayran

6. Gün
Kahvaltı: 1 dilim az yağlı beyaz peynir, 1 çay kaşığı reçel, 1 dilim kepek ekmek, şekersiz çay
Öğle Yemeği: Sebze çorbası, 1 kase az yağlı yoğurt, yağsız mevsim salata
Akşam Yemeği: Izgara balık, mevsim salata
Ara Öğün: Yeşil çay

7. Gün
Kahvaltı: 1 çay kaşığı kadar bal, 1 adet domates, 1 adet salatalık, 1 dilim kepek ekmek, şekersiz çay
Öğle Yemeği: 1 porsiyon sebze yemeği, 1 kase az yağlı yoğurt
Akşam Yemeği: Sebze çorbası, mevsim salata, 1 dilim kepek ekmek

Haftalık olarak sebzeleri vs. değiştirerek bu diyete devam edeceksiniz.

site yonetiminin bu tarz sok diyetleri yayinlamasini kiniyorum! ve protesto ediyorum.

site yonetiminin bu tarz sok diyetleri yayinlamasini kiniyorum! ve protesto ediyorum.
bu diyet şok diilki sadece bi tık daha kısılmış hani bi isweç diyeti yada lahana diyeti diil gayet doyurucu ben diyetisyene gidiyorum benim diyet listemden bi sewiiye assa asla şok diil

bu diyet şok diilki sadece bi tık daha kısılmış hani bi isweç diyeti yada lahana diyeti diil gayet doyurucu ben diyetisyene gidiyorum benim diyet listemden bi sewiiye assa asla şok diil
35 -40 kiloyu 3 ayda verdiren bir diyeti diyetisyen olmayan birinin vermesi hele de normal uye degil insanlarin guvendigi bir platform tarafindan verilmesinden bahsediyorum, sizin de soylediginiz gibi diyetisyen vermis listeyi.

uzmandan yardim almadan kullanmayin laf guzaf.
zaten uzmandan yardim alana listeyi uzmani verir. bunun burada yayinlaasi kullanin ama bizi sorumlu tutmayin demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…