3 ayda 5 saç rengi:(

Beren

<3
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2010
11.067
197
413
Ankara
evet bunalımdamıyım bilmiyorum ama kötü bir hastalıktan dolayı bu hale geldim sürekli saçlarımın rengini değiştirdim sürekli sürekli kızıl bakır kumral sarı şu an da karamel saçlarım artık dökülüyorlar sizce ne yapmalıyım kendi tonumu bulamıyorum bana yakışana karar veremiyorum beyaz tenli ve yeşil gözlüyüm sizce bana ne renk saç gider kızlar ne olur yardım edin:( saçlarımı4 kez açtırdım 8 kez boyattım:(

benden fenasıda varmış :KK57:bende konu açtım aynı konuyla alakalı bugün sen baya hızlımışsın
evet maalesef bu durumdayım nişanlımda ilgilenmiyor daha doğrusu artık bıktı ailemde bıktı kime sorsam yeter diyor ben istediğim sadece bana güzel gidicek saç rengi tavsiyesi:(

evet maalesef bu durumdayım nişanlımda ilgilenmiyor daha doğrusu artık bıktı ailemde bıktı kime sorsam yeter diyor ben istediğim sadece bana güzel gidicek saç rengi tavsiyesi:KK43:
kumral gider bence

Bence artık biri sana dur desin..
Bandana falan kullan saçını boyatma artık.. Uzasın kendi rengi..
saçlarımı bu ara örüyorum o zaman renk belli olmuyor pskioljm iyi oluyor o zaman ama evde açınca böyle sürekli renk araştırması yapıyorum kimin kafasında ne renk görsem gidip boyasını soruyorum:(

saçlarımı bu ara örüyorum o zaman renk belli olmuyor pskioljm iyi oluyor o zaman ama evde açınca böyle sürekli renk araştırması yapıyorum kimin kafasında ne renk görsem gidip boyasını soruyorum:KK43:
burcun ne

her renk gider ben de beyaz tenli yesil gozluyum her renge de boyattim hepsinide goturuyor tenimizin rengi ama ben bakir kahvesi derim resmen degisik bisey oluyosun hem kizil gibi dikkat cekici degil hem de kahve kumral gibi alisagelmis bisey degil bakir kahvesi yada tarcin kahvesi diye geciyodu sanirim kizili andiriyo ama tam kizil gibide degil bi deneyin bence pisman olmazsiniz

saçlarımı bu ara örüyorum o zaman renk belli olmuyor pskioljm iyi oluyor o zaman ama evde açınca böyle sürekli renk araştırması yapıyorum kimin kafasında ne renk görsem gidip boyasını soruyorum:KK43:
Takıntı yapmışsın kendine meşgale bul boyama saçını.. Aksi taktirde yakında boyayacak saçın olmayacak.:mapus:
o_O
Korkutmak zorunda hissettim kendimi:ruh:

her renk gider ben de beyaz tenli yesil gozluyum her renge de boyattim hepsinide goturuyor tenimizin rengi ama ben bakir kahvesi derim resmen degisik bisey oluyosun hem kizil gibi dikkat cekici degil hem de kahve kumral gibi alisagelmis bisey degil bakir kahvesi yada tarcin kahvesi diye geciyodu sanirim kizili andiriyo ama tam kizil gibide degil bi deneyin bence pisman olmazsiniz
aslında bütün renkler yakıştı ama ben yakıştıramadım dediğiniz renk tarçın bakırı olmasın bakır kahvesi değil de ?

Back
X