Selamlar 3+3 üm evi süpür sil yaptım akşam gayet iyiydim yaparken. Ama ilkkkez yaptım 3aydır gece bel ağrısı ile uyuyakaldım sabah çamaşırım çok az lekelenmişti wc de peçeteye pembe lekelenme geldi şimdi progestan aldım yatıyorum bulunduğum yerde kadın doğum yok 2saat yol gitmem lazım ne yapmalıyım. 2.ayımda parça düşürdüm ağırlık kaldırdığım için çok.çok kanamam oldu ama çok şükür bebek sağlıkla tutunmuş. Şimdi kasık ağrım bel ağrım devam kanama yok.
ben sürekli bişeyler kaldırıp indiriyorum daha yeni yeni bıraktım ağır kaldırmayı. ilk günden beri ev ilerimi kendim yapıyorum koltuk yeri değiştiriyorum falan
Sizin ki ev isinden ziyade daha once dusurmus oldugunuz parçanın tetikledigi bir durum ve boyle bisey var neden kendinizi zorluyorsunuz biz burdan icerdeki durumu bilemeyiz kontrole gitmenizde fayda var
Selamlar 3+3 üm evi süpür sil yaptım akşam gayet iyiydim yaparken. Ama ilkkkez yaptım 3aydır gece bel ağrısı ile uyuyakaldım sabah çamaşırım çok az lekelenmişti wc de peçeteye pembe lekelenme geldi şimdi progestan aldım yatıyorum bulunduğum yerde kadın doğum yok 2saat yol gitmem lazım ne yapmalıyım. 2.ayımda parça düşürdüm ağırlık kaldırdığım için çok.çok kanamam oldu ama çok şükür bebek sağlıkla tutunmuş. Şimdi kasık ağrım bel ağrım devam kanama yok.
Daha önce böyle bişey yaşamanıza rağmen tekrar iş yapmanızı gerçekten anlamıyorum. Ben de yaşadım yoğun kanamayla hastanede yattım şükür meleğim beni bırakmadı şuan 39+2 olduk . O süreçleri sancıyla ağrıyla uykusuz atlattım sadece yatakta bir dk sabit duramiyodum habire donuyodum evimi de afedersiniz b..k götürüyordu ama yine de bişey yapmadım ne zaman kendimi iyi hissettim aylar sonra günlük bir odayı süpürdüm o bile beni aşırı yoruyodu. Valla sizi sizden başka kimsenin düşünmesini beklemeyin. Allah korusun meleginize bişey olsa herkes üzülür ama bi saat sonrası aman üzme kendini yenisini yaparsın gençsin vs olur. Yaşadığınız manevi acı içinizde derinleşir. Kendinize niye bunu yapiyosunuz.
Kesinlikle tuvalet dışında ayağa kalkmayın, benim yemek yapanim falan yoktu yemek için kalkiyodum ama eşiniz yaninizdaysa gerekiyosa akşamdan yapsın , size bakabilecek biri varsa gelsin baksın yemeğinizi önünüze getirsin bir hafta bile olsa iyi gelir. Eşiniz izin alsın.
daha önce de böyle bir risk atlatmışsınız bence bundan sonra daha da dikkatli olmalısınız. gerekirse ev işleriniz kalsın ya da yardım alın. sizin ve bebeğinizin sağlığından önemli değil. çok geçmiş olsun bol bol dinlenin