3 ayda hiç zorlanmadan 26 kilo verdim, sıkı bir cilt, kaybolan sivilcelerde cabası..

Sisya

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2012
2
0
16
İstanbul
Benim için bir mucize gerçekleşti. Çünkü kendimi bildim bileli kilo sorunu yaşayan bir insandım. 3 yıl günde 4 saat ağır fitness, basketbol, türlü diyetisyenler, obezite kulüpleri, haplar, ilaçlar.. Sonuçta 85 kiloya ulaştığımda artık yapılacak birşey olmadığına kendimi böyle kabul etmem gerektiğine karar vermiştim. O sırada elime bir kitap geçti. 'Yoga nedir? ne değildir?'/ Yazarı Paramahamsa Yogaçarya Maha Yogi Akif Manaf. Açıkçası kitapta bugüne kadar aradığım birçok sorunun cevabını buldum. Velhasıl yogaya başladım. Zayıflayacağımı bilmiyordum, derdim sağlıklı yaşamaktı.

Yoga asanalar (duruşlar) nefesle koordineli bir şekilde yapılıyor ve belli duruşlarda kalınıyor. Bu duruşlar esnasında belli iç organlara temiz kan pompalanıyor ve ilgili hormonlar düzene girmeye başlıyor. İlk etkileri yüksek enerji ve zindelik hissi. Dengeye giren hormonlar sayesinde açlık ve yeme isteğiniz siz farkında olmadan kayboluyor, normal miktarların üzerinde yiyemiyorsunuz canınız çekmiyor.

Kaldı ki duruşların en önemli etkisi yüksek oranda oksijenin organlara ve yağlara nüfuz ederek yanmasını sağlamak. Bu noktada oksijenin önemine dikkat edin çünkü tüm dünya ortho moleküler tıp gibi alanlarda dışarıdan oksijen vererek zayıflamanın formülünü arıyor. Oysa ki çözüm basit = ORJİNAL YOGA SİSTEMİ. Sözün özü yorulmadan hatta dinlenerek, kendiliğinden zayıflıyorsunuz. DVD setleri sayesinde evinizde de yoga çalışabiliyorsunuz. Hatta özelikle 'Zayıflama için yoga' DVD side var. Yoga akademi yazarak google dan araştırabilirsiniz. Aklınıza takılan birşey olursa elimden geldiğince yardımcı olurum. Bu arada bahsettiğim Orjinal Yoga Sistemidir, karışmasın, her yoga yazan kapıdan içeri girmeyin, ağır sakatlıklar yaşayanlar var.. Doğru merkez Yoga Akademi dir. Kurucusu Akif Manaf'tır ve tüm eğitmenler uzun süre anatomi dersi aldıktan sonra eğitmen olma hakkını kazanır.

Darısı herkesin başına..

ebruli nin pilatesi gibi yoganında başlangıçtan itibaren takip edebileceğimiz güzel videoların olduğu bi site var mıdır peki?:26:

Sen şimdi ayda 9 kilo mu verdin. O iş nasıl oluyor anlamadım. Hani ilk anda eğer çok kiloluysan o kadar gidebilir ama üç ay sürekli o civarda kilo ve sadece yoga yaparak vermek bana inandırıcı gelmedi. Birde direk işin adresini özellikle hususi vermişsin. Mesaj sayında az bu kluptekiler yutmaz bunu benden demesi.

mis gibi reklam kokuyorsun.

birde fazla derecede yani inandırıcılıgı kaybedecek derecede bilimselsin

yoga dedigin seyi yillardir yurt disinda hergün düzenli yapip, egitmenlik asamasina gelmis ve yurt ici yurt disi seminerlere katilan cok yakin tanidigim hala 100 kilonun cok üzerinde, gramda incelmedii, yoga belki vücudu esnetir, ruhu dinlendirir felan ama buna spor gözüyle bakanlara sadece gülerim bennn. arkadaslara katiliyorum, bu sadece reklam, ama ne yazikki kötü reklam, itici geldi hepimize ))
düzenli yemek yiyip 1 saat bisiklet sürüyoruz yine kilo veremiyoruzda, kILIMIZI bile kipirdatmadan nefes alip vererek 3 ayda 27 kilo verecekmi$izz, duyda yanii inanmaaaa.. eee bizde öyle yaptik iNANMADIKKKKKK

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…