Benim için bir mucize gerçekleşti. Çünkü kendimi bildim bileli kilo sorunu yaşayan bir insandım. 3 yıl günde 4 saat ağır fitness, basketbol, türlü diyetisyenler, obezite kulüpleri, haplar, ilaçlar.. Sonuçta 85 kiloya ulaştığımda artık yapılacak birşey olmadığına kendimi böyle kabul etmem gerektiğine karar vermiştim. O sırada elime bir kitap geçti. 'Yoga nedir? ne değildir?'/ Yazarı Paramahamsa Yogaçarya Maha Yogi Akif Manaf. Açıkçası kitapta bugüne kadar aradığım birçok sorunun cevabını buldum. Velhasıl yogaya başladım. Zayıflayacağımı bilmiyordum, derdim sağlıklı yaşamaktı.
Yoga asanalar (duruşlar) nefesle koordineli bir şekilde yapılıyor ve belli duruşlarda kalınıyor. Bu duruşlar esnasında belli iç organlara temiz kan pompalanıyor ve ilgili hormonlar düzene girmeye başlıyor. İlk etkileri yüksek enerji ve zindelik hissi. Dengeye giren hormonlar sayesinde açlık ve yeme isteğiniz siz farkında olmadan kayboluyor, normal miktarların üzerinde yiyemiyorsunuz canınız çekmiyor.
Kaldı ki duruşların en önemli etkisi yüksek oranda oksijenin organlara ve yağlara nüfuz ederek yanmasını sağlamak. Bu noktada oksijenin önemine dikkat edin çünkü tüm dünya ortho moleküler tıp gibi alanlarda dışarıdan oksijen vererek zayıflamanın formülünü arıyor. Oysa ki çözüm basit = ORJİNAL YOGA SİSTEMİ. Sözün özü yorulmadan hatta dinlenerek, kendiliğinden zayıflıyorsunuz. DVD setleri sayesinde evinizde de yoga çalışabiliyorsunuz. Hatta özelikle 'Zayıflama için yoga' DVD side var. Yoga akademi yazarak google dan araştırabilirsiniz. Aklınıza takılan birşey olursa elimden geldiğince yardımcı olurum. Bu arada bahsettiğim Orjinal Yoga Sistemidir, karışmasın, her yoga yazan kapıdan içeri girmeyin, ağır sakatlıklar yaşayanlar var.. Doğru merkez Yoga Akademi dir. Kurucusu Akif Manaf'tır ve tüm eğitmenler uzun süre anatomi dersi aldıktan sonra eğitmen olma hakkını kazanır.
Darısı herkesin başına..
,mis gibi reklam kokuyorsun.
birde fazla derecede yani inandırıcılıgı kaybedecek derecede bilimselsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?