3. ayda nefes alamama?

bennihal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2014
14
0
86
Merhaba. Burun ameliyatı olalı 3 ay oldu nefes almam biraz daha iyi ama hala uyurken ağzım açık uyuyorum bu normal mi? Üstelik üç aydır geçmeyen bir geniz akıntım var bunun nedeni ne olabilir?

Okyanus suyu kullanın.her bünye farklıdır ama kişideki yapıya göre ameliyata tepki olarak konkalar şişme yapıp uzun süre burnunuzu tıkayabiliyo bu duruma 6ay kadar zaman tanıyın hatta 1seneye kadar çünkü kemiklerin şişliği bünyeye göre anca 1senede kaybolabiliyo.ya da kuruyup kalan akıntılar vardir.düzenli sürekli açmak lazım

Ben 5. Ayimda hala nefes alamiyor gibi hissediyorum ve agzimi kapali tutamiyorum ama burun deliklerimden yeterince hava geliyor. Sanirim benimki psikolojik sizinki de oyle olabilir. Amelyata girerken nefes alacagimi dusunerek girdim ciktigimda da tek dusundugum nefes almakti sanirim bu yuzden bi takinti olusuyor..

Bende de saman nezlesi olustu bi doktora gorun istersen kendi kullandigimin ismini vermiyim ama ilacla akinti duruyor

Benim 18 gunum bazen burun icim sis oluyo kulak copu bile zor giriyo. Bende birgun temizlemesem aksama agizdan alip veriyorum. Hatta sabaha karsi ağızdan alip vermekten bogaz kuruluguyla uykum bolunuyor. Tek tesellim seklinin guzelligi :) tavsiyelre acigim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…