3. aydan sonra burunda degisiklik oluyor mu?

btxx

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2017
408
315
53
Ameliyat olali nerdeyse 4 ay olacak, doktorum sisliklerin cogu 3. ay da iner dedi fakat burun ucum hala sis galiba cünkü cok sert. Bazilari 6. ay da sekli belli oluyor diyorlar sislikler anca 6. ay da iniyormus, 6. ayini doldurmus arkadaslar tecrübelerini yazabilirler mi acaba? 3. ve 6. ayda burnunuz da degisiklik fark ettiniz mi? Simdiden tesekkür ediyorum :)

Benim 3. ayım doldu, burnumun sırt kısmını yeni yeni hissetmeye başladım. Doktorda burnunun ucu hala şiş 6.aya kadar bekleyeceğiz demişti.
Burun tipine bağlı olarak farklılık gösteriyor yani benim burnumun ucu hala uyuşuk ve sert
Biraz daha bekleyeceksiniz

Bazılarınki 1 senede iniyor herkesin farklı bünyesi .kalın derili olanlar daha fazla bekliyor mesela 1 sene ince derili burunlar daha az sürede iyileşiyor

Benim sorunum; sağ taraftan kemik eğriliği, sol taraftanda burun ucu kıkırdağı kırığıydı. Tabi bu sıkıntılar yüzümdeki orantıyı bile bozmuştu yamuk gibi duruyordu. Daha çok kısa bir süre geçmesine rağmen elde edilen sonuçtan mennunum. Artık sağdan ve ön profilden resim çekilmekten korkmuyorum.

Ameliyat sürecinde yaşadıklarımı elimden geldiğince anlatmaya çalıştım ama sanırım izlemek daha ayrıntılı olacaktır :-)

Olmayı düşünenlerin merak ettikleri şeyleri, olanlarında izlerken yeniden o günlere döneceği şeyleri anlattığımı düşünüyorum.

Ben çok şükür ağrısız acısız bir burun ameliyatı süreci yaşadım, şuandaki halinden de oldukça mennunum.

İstediğim doğrultusunda doğal bir burun tercih ettim ve o şekilde bir sonuç çıktı ortaya. Zaman geçtikçe daha da düzelecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X