3 Aydan sonra

Albertynax

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2019
441
17
98
27
Kızlar merhaba ameliyat olup 3 ayı geçen herkes yazarsa çok sevinirim yoksa deliricem ben ameliyat olalı tam 2 ay oldu burun ucum hala büyük ve yandan çok kalkık kalın deriliyim sizinde çok kalkık olup inen var mı yoksa değişmez mi daha iner mi lütfen yazın

Kızlar merhaba ameliyat olup 3 ayı geçen herkes yazarsa çok sevinirim yoksa deliricem ben ameliyat olalı tam 2 ay oldu burun ucum hala büyük ve yandan çok kalkık kalın deriliyim sizinde çok kalkık olup inen var mı yoksa değişmez mi daha iner mi lütfen yazın
Merhaba cok bir inme olmaz ama az da olsa iner merak etme kalın derilileede iyileşme gec olur benimde hala tam oturmadı sayılır bir yıl verdi doktorum

6.ayımdayım burun ucum büyük hala burnum şiş bende kalın deriliyim

Ben ameliyat olalı yaklaşık 1,5 ay oldu. Burnum yan profilden hala uzun duruyor. Aylar geçtikçe bu uzunluğun 2-3 milim de olsa kısalma ihtimali var mı?

Benim kısalmamıştı o yüzden yine oldum hala uzun demek ki doğuştan olmuyorsa olmuyor kaç gündür moralim bozuk iyice mahvettim

Tabii burnun yapısı etkilidir. Fakat doktorlar ameliyattan önce neden bunu söylemiyorlar? Ameliyattan önce soruyorsunuz, burnum kısalacak mı? Evet. Ameliyattan sonra soruyorsunuz, kısalttınız mı? Evet. Ameliyattan sonra yine soruyorsunuz, neden kısalmadı? Senin burnunun yapısı öyle. Ben bunu anlayamıyorum. Ayrıca ne uzun burunlar nasıl şekillendiriliyor görüyoruz. Ben bu konuda hala emin değilim.

Tabii burnun yapısı etkilidir. Fakat doktorlar ameliyattan önce neden bunu söylemiyorlar? Ameliyattan önce soruyorsunuz, burnum kısalacak mı? Evet. Ameliyattan sonra soruyorsunuz, kısalttınız mı? Evet. Ameliyattan sonra yine soruyorsunuz, neden kısalmadı? Senin burnunun yapısı öyle. Ben bunu anlayamıyorum. Ayrıca ne uzun burunlar nasıl şekillendiriliyor görüyoruz. Ben bu konuda hala emin değilim.
Evet çok iyi bir doktora olmak lazım ama onlar da aşırı pahalı 40-60 bini gözden çıkarmak gerek

Ben de başarılı bir doktora ameliyat oldum ama böyle oldu. Her hastayı aynı derecede önemsemiyorlar ne yazık ki.

Sanırım yan profilden uzun duran burun ödemler inse de 2-3 milim dahi olsa da kısalmıyor. Peki, ödemin inmesi ne işe yarıyor? Yani burun uzunluk değil de en olarak mı küçülüyor? Burun kanatlarım da daraltılmadı. Ne küçülecek merak ediyorum. :)

Uzuluk olarak ucu iniyor tabi biraz benimde bugün sargılarım geçti şuan şiş doktor iner dedi ama şiş hali öncekiyle aynı yandan pek umrumda değil açıkcası önden nasıl durduğu gülünce yamuk olması canımı sıkıyordu benim şuan şeklini anlamadım bile

umarım öyle olur. yalnız benim kalkık değil. bu durumdan memnunun. gerçi burnumda tek beğendiğim şey de bu zaten. :) ödemler indikçe umarım düşmez. sadece iki üç milim de olsa kısalır, diye umut ediyorum. gerçi ameliyathanede çekilen fotoğraflarda da uzundu. ne olacak 6-8 ay içinde göreceğiz sanırım. hem umudum yok hem burada umut arıyorum. keşke ameliyat olmasaydım demediğim gün yok.

Back
X