Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mrb sevglmle 30 eylulde bi ilişki yaşadk idrar testi ve kan testi yaptırdm hamilelik çıkmadı hala adet olamadım bunun sebebi ne olabilir yardımcı olursanız çok sevinirim
kan testinde hemen çıkması lazım en hızlı yöntem o diye biliyorum.... ama adet olamamanız enteresan, kasıklarınızda şişlik falan hissediyormusunuz.... yada öncesinde reglinizde düzensizlik varmıydı... bu zamana kadar neden bir doktora görünmediniz....
kan testinde hemen çıkması lazım en hızlı yöntem o diye biliyorum.... ama adet olamamanız enteresan, kasıklarınızda şişlik falan hissediyormusunuz.... yada öncesinde reglinizde düzensizlik varmıydı... bu zamana kadar neden bir doktora görünmediniz....
bozulmayla değil... hamilelikle ilgisi olur.... test yaptırmışsın negatif çıkmış.... o yüzden git ve reglini sor.... en azından ilaç falan verirler....