3 aydır adet olmuyorum

H a s s a

Aslan anası 🦁' 🤰🏻
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2016
1.626
1.495
133
Arkadaslar son adet gunum 19 subat idi.
Halen adet olmadim.
Dr a gittim muaynede hc birsey cikmadi hersey normal dedi yumurtaliklar iyi durumda kist miyom hic birsey yok. Stresten olamamissndr dedi.
Vajinismus tedavisi goruyorum suan son asamadayim.
Halen bir adet belirtisi yok. Ve bugun akinti olmaya basladi.
Esimin icime bosalmasina izin veriyorum. Gebelik dusunuyorm bir problem olur mu acaba ? Riskli mi olur su durum da.

Canım tabi doktoruna danis önce ama ben de adet beklerken (dr kontrolünde adet söktürücü icmistim) hamile olduğumu öğrendim. Yani Rabbim nasip edecekse gelecekse bebeğin geliyor. :) adet olmadığın için başka bi doktora daha gidebilirsin bence

Bilemiyorum. Cok istiyorm bebis ama henuz tam anlamiyla vajinismusu aşmış sayilmam. Ya tekrar ederse dye endiselerm var. Yani allah nasip edecekmi blmyorm tabii ama adet duzenszlgi canimi skiyor..

Kızlar birşey sorucam lütfen yardım son adet tarihim 17 Nisa'n son ilişki tarihim 2 Mayıs bugün kan tahlilinde beta hcg 61 çıktı lütfen bilgisi olan cevap verebilir mi doktor 5 gün sonra testi tekrarlıcaz dedi sizce ben hamilemiyim

Kızlar birşey sorucam lütfen yardım son adet tarihim 17 Nisa'n son ilişki tarihim 2 Mayıs bugün kan tahlilinde beta hcg 61 çıktı lütfen bilgisi olan cevap verebilir mi doktor 5 gün sonra testi tekrarlıcaz dedi sizce ben hamilemiyim
Canim beta hcg sonucuna gore hamilesin. Tabi degerin 2 gunde bir 2 katina cikmaso gerekiyor saglikli bir gebeligin ilk asamasi olarak ;) kalp atisi duyulmadan doktorlar hamile olarak saymiyorlar. Yani kotu bir durum oldugunu sanmiyorum. Daha kucucuk bir hucre o ;) saglikla kucagina al insallah.

Yaaa insallah çok kötü oldum bugün öğrendim ama doktor tekrar test diyince ne bileyim insanın aklına neden hep kötü şeyler gelir çok teşekkür ederim

Canm öncelikle Rabbim gönlüne göre versin ama Dr haklı çünkü çok düşük değerin bu değere göre hamilesin yada hamile değilsin diyemez belki çok yeni olduğu için bu kadar düşük çıkmıştır ama her gün en az ikiye kutlaması gerekiyor yarın 120 ertesi gün en az 240 çıkması lazım içini rahat tut dua et başka yapabileceğin bişey yok şu an

Bilemiyorum. Cok istiyorm bebis ama henuz tam anlamiyla vajinismusu aşmış sayilmam. Ya tekrar ederse dye endiselerm var. Yani allah nasip edecekmi blmyorm tabii ama adet duzenszlgi canimi skiyor..
Bende vajinismusu tam atlatamadan hamile kalmıştım doğum yaptım 2.5 yaşında kızım var endişelenme hiç akışına bırak hayatı Rabbim büyük vajinismus da çözülemeyecek bişey değil sadece biraz zaman istiyor o kadar

haklısın cok sağolasın ama elim de değil sanırım insan evham yapıyor ama neticede Rabbim hayırlısını nasip etsin Rabbim ne eğlerse güzel eğler Çarşamba günü testi tekrarlıyacağız bakalım Ne olacak

Moralini bozmak istemem ama 17 nisan daki iliskiden bir gebelik olusmussa simdiye kadar degerin cok daha fazla yukselmis olmasi gerekirdi muhtemelen kimyasal gibi bisey yasiyorsun. İnsallah saglikli bir gebeliktir ama benim iliskiden 15 gun sonra 164 cikmisti degerim 17 gun sonra 468 yani dusun senin neredeyse 1 ay olmus iliskinin uzerinden

SANIRIM yanlış anladınız 17 Nisa'n son adet tarihim 2 Mayıs son ilişki tarihim Yani 12 gün önce

SANIRIM yanlış anladınız 17 Nisa'n son adet tarihim 2 Mayıs son ilişki tarihim Yani 12 gün önce

Baya baya hamilesin canim hayirli olsun :anneadayı::anne:

Tesekkur. Ederim yarın tekrar hastaneye gidicem insallah değerim yukselmistir

Kızlar vajinismus tam olarak ne demek.. benim bildiğim eşinle birlikte olamamak değil mi??

Back
X