3. ayım hayal kırıklığım :(

deeniz034

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2013
429
62
98
İstanbul
Arkadaslar tam 3 ay oldu burnum indikce indi. Sol tarafta ucta bir şişlik vardı hiç değişmedi inmedi. Önden top gibi. Bide yandan kalkıklıgı cok indi bi garip olmaya basladı.
Sanırım revizyon yolu görünmekte. 3. ayda bunlar normalmi acaba şişlikler yermi değiştiriyor çok üzülüyorum kontrolumede 1 ay varda :(

Canım şiskinlikleri takma benim ilk 3 ayda bildiğin ters v vardı .burnumun sol tarafı içerde sağ tarafı dümdüz duruyordu hepsi geçti 6 aya gelmeyene kadar kafana takma çünkü bazi noktalarda doktorun fazls müdahalesiyle o bölgede çok ödem olduğu için orantisiz görünebilir.

Canım şiskinlikleri takma benim ilk 3 ayda bildiğin ters v vardı .burnumun sol tarafı içerde sağ tarafı dümdüz duruyordu hepsi geçti 6 aya gelmeyene kadar kafana takma çünkü bazi noktalarda doktorun fazls müdahalesiyle o bölgede çok ödem olduğu için orantisiz görünebilir.
Canım peki şişlerin burun ucuna mı indi. Benim sanki uca indi ve orda toplandı kocaman bir burun ucum oldu. Bide daha kalkık ve kavisliydi simdi asagı dogru egiliyor gibi geliyor bana

Evet canım zaten burun ucu 1 yil anca iylesiyor benim 10 ay halen ucu sert taş gibi...onu kafana takma

inşallah canım kalkık kavisliyken birden bire asagı dogru uzamaya basladı sanki umarım dediğin gibi olur tesekkur ederim
Inşallah düşmemiştir benimkisi milimetrik aşağı indi ama öyle çok değil halen havada duruyor.

acaba sisler uca toplandı ondanmı böyle görünüyor. Şişlik inince düzelirmi :(

acaba sisler uca toplandı ondanmı böyle görünüyor. Şişlik inince düzelirmi :KK43:
Üç ay çok erken daha cnm en son burun ucu iniyor burun sırtı inşnce şu an burun ucun yop gibi geliyor olabılır sana havalarda çok sıcak ödemler artıyor ben de olalı 5 hafta oldu sabah bir kalkıyorum davul gibş burnum

Üç ay çok erken daha cnm en son burun ucu iniyor burun sırtı inşnce şu an burun ucun yop gibi geliyor olabılır sana havalarda çok sıcak ödemler artıyor ben de olalı 5 hafta oldu sabah bir kalkıyorum davul gibş burnum
Umarım dediğin gibidir. Tekrar ameliyat düşüncesi bile cok zor geliyor :(

Benim doktorum kavis olmasın ucu kalkık olmasın istiyorsan artık mesaj yapma dedi ..
Masaj bir şekilde kavis ve kalkıklık veriyor sonucu çıkardım . Doktorunuza sorun , şikayetlerinizi ve burnunuzun resmini gönderin belki masaj önerir size de .

Ay şu an aynı şey ben de var içe doğru v şeklinde kıvrık şu anda nasıl sizin ? Moralim çok bozuk bin pişmanım ameliyat olduğuma

Özelden fotoğraf atar mısın nasıl 3 ay çok erken ben de 10. Aydayım burun ucuna toplandı iyice gerçi bende sorunlar saymakla bitmez :(

Back
X