3 aylik bebeğim çoksinirli tecrübelianneler yardimm!

herdaimumutlu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
1.055
865
123
Bir kızım var şuan 3 ay 1 haftalik 5. gebeligimde kavustum ona o yüzden doğduğu günden beri çok ilgi gösteriyorum annemde benimle kaldigi için cocuk hic boş kalmiyorben birakincaannem ilgileniyor fakat çok sinirli emerken,uyurken çok ağliyor bir hareketleri var büyümüşte küçülmüş kizdimi söylene söylene emiyo mememi birde her yarim saatte bir emmek istiyor yalniz birakinca 1 dk. bile durmuyor kiyametler kopuyor acabacok ilgiden mi boyle oldu diyorum yani annesi yada yardimcisi filan yaninda olmayanlar illaki mecbur yalnizda birakiyor bebegini gercekten neyapicagimisasirdim birde dunden beri emmekte istemiyor tecrubeli anneler ne olursayazin bir fikriniz var mi

cocuk bu. bi gunu bi gunune bi hali bi halini tutmaz. altinda yatan ck ciddi sebepler oldugunu dusunmuyorum. sakinlestrmk icin kucaginiza alin sirtini sivazlayin. bebeklerde sirt sivazlamak guven verir.

Cok normal canim.Emmeyi reddetmesi zor bi durum.Ayakta gezerek emzirmistim ben uzun sure.Anne olmak zor.

Kisilik meselesi tatlim. Benim kizimda bana cekmis sanirim ayrica kocam cok sinir ediyordu beni hamileyken. Onun etkiside olabilir. Su anda öyle bagiriyorki resmen bize firca cekiyor. Hosumuza gidiyor bu halleri. Emmemesi de sütünüz az geliyorsa da kizabilir

Kucağa ilgiye alışmıştır ondandır bence. Hamilelik döneminzdeki yaşadığınız gerginlik varsa oda etkiler ama gecer, bu günlerin tadını çıkarmaya bakin.

Emzirmekte ısrarlı olun oglumda reddediyordu ve 4. Ay bitiminde emmedi .Yalniz su sinirli hali varya o zaman benim yerime koklayarak opermisiniz.yanimda olsa sanirim yerdim onu ben bilmiş.
Sız kızdirmayin meleğinizi o da sinirlenmesin canım:KK12:

sevimli gibi dursada şımartıyorsunuz gibi geldi ilerde çok ceremesini çekersin buraya yazıyorum
sağlıklı mutlu bir ömür dileği ile

Onun sinirini yerim :kk77: Şimdi zor geliyor olabilir size ama okurken çok sevimli geldi bana , rutin bebek huysuzlukları zor ama geçiyor merak etmeyin :KK16:
Banada çok sevimli geldi bebecik kucağa alışmış kucak bebeği olmuş başka bişey bilmiyoki artık kendini kucakta güvende hissediyo boş ver keyfini çıkar sonra sen kucağına almak isticen o seni istemicek

Benim oğlum 6 aylık oldu, çok sinirlidir.
Doğduğu an asabiydi, kaşları çatıktı, hala öyle.
Çok nadir güler, gören herkes bu çocuk ağır abi olmuş der.
Ama huy bu, yapılacak bir şey olmadığını ben de yaşayarak görüyorum.

Evet şaka Bi yana benim kızımda bir aylıkken fln sürekli emmek istiyordu azıcık sütüm vardı çocuk doymuyormuş meğer , mama takviyesi başladık belki sizin benimde doymuyordur Bi sütünüzü sağıp bakın derim , belkide gazı vardır ama gaz kendini daha çok belli eder anlarsınız

benim benegimde bir ara babanne dede vardı yanında yanlız kalamaıypdu aglıyordu. baktım olmuyor kucaktan inmiyor yavas yavas koymaya basladım kıltuga felan . kimseyide dokundurmadım aglayınca yanına gitttim. siniride sanki büyümüş küçülmüş gibi oluyolar daha bir günlükken öyleydi . iki aylıkken mememyi zorla vermeye kalktıgımda kendini ittire ittire almıyordu .

Bebeklerin sinirli hallerini ya gaza ya da çoğunlukla açlığa veriyorum ben.. Meme emerken söylenmekten tepinmekten yerinde duramayan kızım ne zaman mama takviyesi yaptık göbüşü doydu o zaman işte azıcık duruldu.. O zamana kadar ne uyku vardı ne huzur.. Doktoru ile görüşün isterseniz, o daha iyi yorumlayacaktır

Benimde oğlum öyleydi aşırı sinirle mırıldana mırıldana emiyordu sütümü 3 aylıkken. Şu anda iki yaşına girecek ve hala çok sinirli çok dik kafalı ve asi. Ama bende ona hep yalnız baktım aşırı ilgi olduğundan sanmıyorum ben o uyurken işlerimi hal ediyordum küçükken

Back
X