3 aylık bebeğim doymuyor mu

ipekbocegiiiii

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
353
451
303
Merhaba herkese
Benim 3 ay 7 günlük bebeğim var. 2. Ayında kilo alımı az olduğu için mama desteğine geçtik. Tabii böyle olunca gün içinde meme istemiyor. Sadece gece emiyor. Bir de sağdığım sütü veriyorum. Ama konumuz bu değil. Mama desteği diyip memeyi neden çıkardınız diyecekler için mini bir bilgi :)

Şu an bir öğünde 150 ml mama veriyorum (Aptamil Pronutra). Kusmuyor sonrasında, yani fazla gelme durumu gözlemlemiyorum

2,5 saat bittiğinde acıkıyor.

Ve istisnasız her beslenmeden sonra ağlıyor. Biberonu hiç sessiz sakin şekilde bıraktığını görmedim
Geçen gün denemek için 180 ml verdim. Onda da ağladı

Doktorumuz 180 ml verebilirsiniz ama öğün aralarını açın dedi. İçime sinmedi bu.

Bebeğimden daha büyük bebeklerin daha az ml’de içtiğini görüyorum. Tabii ki bir kıyas yapmıyorum ama bebeğimin durumunu görmedim kimsede. Özellikle ağlama durumunu

Var mı bu durumu yaşayan?

Ağlama gaz kaynaklı olabilir mi? Biberonda meme gibi bir akış olmadığı için gaz daha yoğun sıkıştırma yapıyor olabilir belki. Ben kendi bebeğimde, mama verirken aralarda gaz çıkartıp devam ederdim içirmeye

Metabolizması nasıl hızlı mı kakasını her mamadan sonra düzenli yapıyorsa doymaması normal bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…