3 aylık bebeğim emmek istemiyor

ysmntsr

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
5
0
6
38
slm hanımlar
10 mayıs da bebeğim dünyaya geldi. emmeye çok istekli bir bebekti ama çökük meme başı sarılık derken sağarak vermeye başladım. biberonla alıyor haliyle. 5 gündür biberonu da emmek istemiyor. biberonla içme pozisyonuna getirdiğimde ağlamaya başlıyor kuzum . normalde 3 -4 saatte 100 cc içen çocuk 40 cc yi zor içiyor.
doktora götürdüm bir şeyi yoktur acıkmamıştır acıkınca içer dedi ama ben tatmin olmadım. aynı durumda olup da düzelen var mıdır acaba?

ve de doktorun verdiği gazla silikon başlıkla dün uyuyorken emzirmeye başladım . uyurken bi 15 dakika emdi. tabi bu işlem tam 40 dakika sürdü.kalanı sağdım 30 cc içmiş onunla 3 saat dayandı. sonraki öğünde gene 15 dakika emdi işlem 1,5 saat sürdü kalanı sağdım 40 cc içmiş. akşam üstü 8 dakika emdi gene 40 cc içmiş gece 8 dakika emdi ama bir daha emmedi :(

ve de doktorun verdiği gazla silikon başlıkla dün uyuyorken emzirmeye başladım . uyurken bi 15 dakika emdi. tabi bu işlem tam 40 dakika sürdü.kalanı sağdım 30 cc içmiş onunla 3 saat dayandı. sonraki öğünde gene 15 dakika emdi işlem 1,5 saat sürdü kalanı sağdım 40 cc içmiş. akşam üstü 8 dakika emdi gene 40 cc içmiş gece 8 dakika emdi ama bir daha emmedi :KK43:

Bebek emiyo sonra sağıyorsunuz peki neye göre 30 cc içti diyorsunuz anlayamadım o kısmı.

Pompa ile sağmayla bebeğin emdiği kıyaslayamayız bile. Bebek çok daha fazla süt içer. Pompa bir yere kadar süt çıkarır.

Bebekler büyüdükçe daha hızlı karınlarını doyururlar. Az içti doymadı demek yanlış olur. Gelişimine bakmak lazım vede çişli bez sayısına.

malesef bir gün denedim hiç bir bezi tam dolu değildi. azıcık çişli beş bez ve bolca uyudu o gün.
söyle tahmin ettim toplamda 170 cc çıkıyor gögüslerimden 130.140 çıkınca anca o kadar emmiştir diye duşundüm

Back
X