2 yasında kızım 3 aylık oglum var ve aç geziyorum kızıma da iyi bakamiyorum çünkü bebek durmuyor asla. Gunduz 1 saat uyusa ne yapacağımı şaşıyorum yemeğe başlasam yetiştiremeden uyanıyor. Gündüz pek uyumuyor oldu ki uyudu kızımın ağlamaları çığlıkları Uyandırıyor. 48 kiloya düşmüşüm. Sabah kahvaltı edemiyorum akşam eşim gelince anca yiyebiliyoruz. Ev işleri zaten kesinlikle yapamıyorum. Çamaşırları yıkayabilsem asamıyorum 3 gün makinede bekliyor. En ufak günlük işlerimi bile yapamiyorum.
Kızlar siz nasıl yapiyosunuz bana bi yol gösterin çok kötüyüm sinir küpü gibi dolaşıyorum bu aralar hepten saldim herşeyiii.. (((
Kucakcı bir bebekse, kanguruya al fazla içinde tutmama şartıyla, işini halledene kadar. Kızınla ortaklaşa yap. 2 yaşında bazı şeyleri anlayabilir. Mesela onu getir, bunu getir, hadi yemek yapalım, tuzunu sen at. Vs..
Kucakcı bir bebekse, kanguruya al fazla içinde tutmama şartıyla, işini halledene kadar. Kızınla ortaklaşa yap. 2 yaşında bazı şeyleri anlayabilir. Mesela onu getir, bunu getir, hadi yemek yapalım, tuzunu sen at. Vs..
Ben de kanguru ile gezdim evde bir dönem.
Benim ilk bebeğim, sizinle tabi kıyaslayamam yani tahmin edemiyorum bir çocuk daha olunca nasıl olur ama Gündüz uyumayan uykuyu sevmeyen bir bebek benimki, 4-5 aylık olana kadar zorladı, o dönemde de kanguru ile yemeğimi temizliğimi yaptım
Mutfağa götür ser bi battaniye ocağa yemeğe uzak bi yere sen yemek yap ye kızın bebekle oynasın. Sen yemek yemiyoken 2 yaşındaki kızın ne yiyo onu merak ettim. Ben o dönemde tabi tek çocukluyum bu bi avantaj böyle yapıyodum
allah kolaylik versin basit besleyici yemekler yapmaya bak tek cesit olsun
bebek uyanikken kanguruya koy yap isini
cevrende genc kiz varsa gunde 1-2saat bebekle oynamaya cagirabilirsin kucukte miktar harclik verirsin hizli hizli yemek bulasik ne varsa yaparsin
camasir icinde kurutma makinesi tavsiye ederim cok vakit kazandiriyo asmadan katlayacaksin direk